Szerintetek melyik haj néz ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat ,h tömeg NEM NŐIES,undorito stb,mert nekem tetszik,es mar idopontot is kértem..
2019. jún. 1. 15:33
21/43 anonim válasza:
Nekem is az tetszik, amit #11 másodiknak linkelt. Neked tetszik kérdező? :)
22/43 cameronmonaghanbabee válasza:
Lényegében ugyanolyan az összes. Felvannak nyírva. Legyen a második, ha választani kell.
Nekem nem jön be. De kinek mi. Osztálytársamnak van ilyen haja, két oldalról felvan nyírva. De a többi haja hátközépig ér neki. Illik hozzá.
23/43 anonim válasza:
Attól hogy nők még lehetnek homárkák.
Mivel nőnek nemigazán néznek ki és a melegek ez az egyik ismertető jelei.
24/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát nekem mindegyik tetszik
2019. jún. 2. 13:39
25/43 anonim válasza:
"Mivel nőnek nemigazán néznek ki"
Cseréltesd ki a szemeidet, mert elromlottak. Vagy vedd le a fejedről a csövet. Valamelyik majd csak megoldja a problemát.
26/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,majd te ezt petsze eldontod egyes egyedul hogy a vilag osszes csajanak mi all jol,na ez szep xd
2019. jún. 2. 16:54
27/43 qborka válasza:
Extra dús hajból meg lehet igényesen csinálni az ilyen felnyírt frizurát. Nekem egyáltalán nem tetszik, de vannak nők, akik ezt tudják viselni.
28/43 anonim válasza:
Kérdező, látom nem megy a szövegértés. Nem tűnt fel, hogy téged védelek, es azt oltottam le, aki neked szólt be?
29/43 A kérdező kommentje:
Nem
2019. jún. 2. 19:19
30/43 A kérdező kommentje:
Nem is volt egyertelmu hiaba van ott az idezojel.
2019. jún. 2. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!