Fiúk/Férfiak! Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban? Lányok?
Ez szerintem nagyon egyénfüggő, lehet nem kéne leírnom az én véleményem, de én minden apró mütyürnek tudok örülni, pláne annak, ami ötletes, és szinte nem kerül semmibe.
A drága holmik valamiért taszítanak, pláne, ha azt egy hozzátartozóm adja.
Barátnőktől elég sok parfümöt, dezodort kaptam, szóval annak már talán nem örülnék. :(
(egy 30-as pali)
A könyvnek mindig örülök, bár ahhoz ismerni kell a másik ízlését.
Aminek jobban örült a párom az egy jobb minőségű powerbank volt. Meg egy 3 m-es hdmi kábel :D egyből le is ült kipróbálni.
Meg azt nem tőlem kapta, hanem a barátjától, de nagyon örült egy külső merevlemeznek1TB. (Meg vágyik egy playstationre, csak az drága, nem tudom neki megvenni meg.)
Foci cipőt is kapott szülinapjára, annak is örült.
Dumadszinházba egy jót nevetni.
Élmény vezetés, nem olcsó kocsival.
Különleges vacsi a páromtól.
Szinte már mindenről/mindenkiről van könyv. Ismered az adott illetőt, tudod mit/kit szeret, követ a közösségi oldalakon, nézz utána olyasmi könyveknek.
Például ha szereti a forma-1-et, akkor vegyél neki forma-1-ről szóló könyvet.
Amúgy, ha bemész egy játékboltba és elolvasod az újabb társasjátékok hátulját, olyan izgalmasakat találsz (nem olcsón), hogy azonnal megjön a kedved hozzá. Csak már nem nagyon játszanak ilyenekkel felnőttek. Pedig nagyon jó szórakozás. 10-12 ezrekért iszonyat jók vannak.
Ha szeret moziba járni, akkor ajándék mozijegyet venni, akár többet is.
Valamilyen extrém sportot megismertetni vele, ha olyan beállítottságú. Rally élményvezetés, wakeboard, falmászás stb.
Focimeccs jegy.
A Reader’s Digest “tuti tippje” a pótkerék, egy gumiabroncs pont 20ezer körül van xD
Látatlanban nehéz tippet adni, mert amiből nekem soha nem lehet túl sok, az a saját hobbim, amiből sokat elhasználok vagy amiből tuti hogy bármi témába vágó kuriózum érdekel. De jó ötlet az új, meglepő vagy trendi. Ucc, amit magának soha nem venne, de ha már van örömmel tesz vele egy próbát, hogy az az élmény is meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!