Mivel szőrtelenítsem a lábam? (fiú)
sztem a szőrös láb undorító! sztem bortváld, max. majd naponta kell, de inkább, mint a szőr! :)
16/L
ha azt akarod,hogy mindenki cikizzen,akkor hajrá!
17 F
diator:18/F
:DD mondom hogy nee halod én csak a hasamról szoktam mert szörös de a lábamrol meg a melkasomrol inkább nem sokkal férfiasabb sármosabb :D be állok a strandra minden jó csaj engem néz :D
OMFG... Miért jutott el a társadalom erre a szintre?! Én emg imádkozok, nehogy az én barátom is valami ilyesmit találjon ki...
ÉS az eszedbe jutott, hogy fogsz kinézni? Szőrtelen lábszár, a combod meg dzsungel? Vagy azt is szőrteleníted majd? Meg a seggedet? Szépséges királylány leszel-.-'
Na ebből a kérdésből is látszik (vagyis inkább a válaszokból), hogy mennyi ostoba, értetlen, önző, okoskodó és buta ember van!!!
A kérdező nem kérdezte senki véleményét. Erre idejöttök puffogni, de tanácsot kb. senki nem tudott neki adni.
Büszkék lehettek magatokra!!!
on:
Én az epilátort javaslom.
A borotva is elmegy, de azzal kb. minden nap vagy minden másnap kell.
Az epilátor sokáig tart (kb. mint a gyanta). Egyénenként változó nekem pl. csak 4-6 nap.
De van akinek több hétig sima utána.
Szőrtelenítő krémet nem ajánlom, nekem is hatástalan hát még neked az erős, sötét színű szőröknél...
+ a sok káros anyag...
Először szőrteleníted le?
Mert akkor szerintem legelőször borotváld le.
Különben is jobb úgy elkezdeni epilálni ha kisebb a szőr (borotválás után pár nappal) mintha több centis. Úgy kevésbé fáj.
Ha még nem epiláltad számolj azzal, hogy az tövestől tépi ki a szőrt. Tehát valószínűleg nem marad fekete pötty a helyén mint a borotválás után.
Úgy értem sokkal inkább lesz nőies összességében. Mondjuk szerintem nem vészes, csak gondoltam megemlítem.
Epilálást szerintem este csináld zuhany vagy fürdés után egy kevéssel. Aztán krémezd be valamivel a lábad, akkor reggelre elmúlik a pirosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!