Fülpiercing leragasztható éjszakára?
Figyelt kérdés
ma lövettem porcba piercinget.egy kis kő és azt szeretném kérdezni hogy éjszakára le lehet-e ragasztani sebtapasszal hogy ne akadjon a párnámba,ha leragasztom nem lassítja a gyógyulási folyamatot?.2010. júl. 6. 21:44
1/5 anonim válasza:
szerintem ne ragaszd le, mert akkor nem tud levegőzni. amikor én lövettem , én sem ragasztottam le, próbáltam a másik oldalamon aludni. gyakran kendd alkohollal, az nagyon sokat segít, tisztítja, és fertőtleníti is, én is így tettem, és 2-3 nap mulva már semmi baja nem volt.
2/5 anonim válasza:
nem kell leragasztani :) csak vigyázz, hogy úgy aludj hogy ne nagyon tudjon beakadni semmibe. ha leragasztod csak még nehezebb lesz róla leszedni. nekem is van fülpiercingem, és eszembe se jutott hogy leragasszam éjszakára:)
3/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy lassítaná, de szerintem felesleges leragasztanod. Csak fertőtlenítsd le ahogy mondták. Én is így csináltam és semmi baja. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is van, felesleges ragaszgatni. Bteadine azt csókolom.
5/5 anonim válasza:
ú nekem hónapokig érzékeny volt a a porcba lőtt fülbim. De már elmúlt, nem fáj. Sokáig nehéz rajta aludni, de semmi képp se szedd ki!! Nekem begyulladt és kicseréltem ezüstre 1 hétután, de ne cserélgesd csak úgy kedvtelésből mert az mindig átszakít vmit. Próbálj meg úgy aludni, h úgy gyűröd a párnát h ne nyomja, vagy rakd be alá a kezdet szétnyitott ujjakkal, h két ujj közt a fülbevaló :) Leragasztani nem kell, ezeknek oylan erős a végük, nem hiszem h kiesne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!