Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fülpiercing, mit gondoltok?

Fülpiercing, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta, hogy fölül kilövetem a fülemet, de nem tudom, hogy fölül a porcba, vagy a "sima luk" fölé. Hol néz ki jobban? Akinek van, írja le, hogy hol van és, hogy fájt-e, meg ilyesmi.
2010. nov. 26. 14:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
csodálatos, légy szíves a tágítókat se felejtsd el utána.
2010. nov. 26. 14:20
 2/19 anonim ***** válasza:

szerintem porcban nem néz ki annyira jól, de ez ízlés kérdése, az viszont biztos, hogy oda fáj berakatni, persze túlélhető.

én cimpába lövettem a többi lyukhoz, az egyáltalán nem fáj.

2010. nov. 26. 14:21
 3/19 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: ne hasonlítsd ezt a fültágítóhoz, mert az szerintem ízléstelen és undorító, és nem az egész fülemet akarom kilövetni.

2 válaszoló, köszi, ilyen válaszokat vártam :)

2010. nov. 26. 14:25
 4/19 anonim ***** válasza:
fülpc is kellően undorító :D
2010. nov. 26. 14:33
 5/19 hot_kiss ***** válasza:

Mert Te a fülbevalót is undorítónak tartod?

Igaz, hogy nekem semmi bajom még a tágítóval sem, de olyan mindegy, hoyg fülbevalónak vagy fülpiercingnek hívod.. ami már talán pc-nek mondható az a tragus.

2010. nov. 26. 14:37
 6/19 anonim ***** válasza:
fülbevaló nem undorító, de nekem mondjuk nemigen tetszik egy lányon... nem tudom miért... lehet mert a lánytesómnak mindig begyulladt a fülbevalótól.
2010. nov. 26. 15:29
 7/19 anonim ***** válasza:

hát nem tudom... azt viszont ajánlom neked, hogy ne lövesd, ha a porc mellett döntesz, mert nagyon könnyen lelőhetik, és annak igen csúnya helye marad(tapasztalat).

nekem alul a fülcimpámban van 6 lyuk(1 tágitó közüle, lehet lepontozni)... porcban még nincs, mert kicsit át akarom plasztikáztatni, mert csúnya felül a fülem.... :S

2010. nov. 26. 15:42
 8/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, köszi a választ, igen hallottam már róla, hogy nem jó lövetni, szóval nem kockáztatok. 6, az igen :)
2010. nov. 26. 19:02
 9/19 anonim válasza:
nekem az egyik fülembe 6 a másikba 4 fülbi van,ebből hetet én szúrtam át,viszont a porcnál nem akart begyógyulni normálisan,így kivettem az ékszert amíg benő és átlővettem. szerintem jól néz ki,csak kicsi fülbevalót kell odatenni,nem nagy lógósat. és amire a legjobban figyelj oda,hogy ne találjanak el semmilyen eret v ilyesmit,mert az egyiket nekem oda lőtték és vagy fél évig be volt gyulladva,az viszont fájdalmas, de ha odafigyelnek,nyugodtan lövess szerintem
2010. nov. 26. 19:53
 10/19 A kérdező kommentje:
oké, köszi szépen :)
2010. nov. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!