Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fülpiercing, mit gondoltok?

Fülpiercing, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta, hogy fölül kilövetem a fülemet, de nem tudom, hogy fölül a porcba, vagy a "sima luk" fölé. Hol néz ki jobban? Akinek van, írja le, hogy hol van és, hogy fájt-e, meg ilyesmi.
2010. nov. 26. 14:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nah,pont egy jó kérdés,ugyanis nekem mind2 részen van/volt(cimpában 3x volt második lyuk,csak benőtt,hagytam is..)

Porcban már több mint 1 éve megvan(Helix piercingnek hívják.)

Nos drága,én a piercinget magamnak szúrtam anno,meg 2x a cimpát is.Semmiképpen se lövesd!!Nagyon roncsolja a fület,menj el és szakemberrel szúrasd ki,nyugi hamar túl leszel rajta.Én otthon steril tűvel szúrtam ki,előtte mindent lefertőtlenítettem betadine-nal,és szép lassan átszúrtam.Én igaz,nagyon bírom a fájdalmat,de egyáltalán nem fájt(nekem legalábbis.:D) :) Azóta is hordok benne fülbevalót,vagy átnyomok rajta egy piercinget.:)

Sok sikert,ha ízléses fülbevalót hordasz benne,gyönyörű.:)

2010. dec. 12. 09:45
 12/19 A kérdező kommentje:
köszii,sokat segítettél a válaszoddal :DD
2010. dec. 12. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem is van helix, én is magamnak szúrtam, + lent 3-3 fülbevaló (több volt de kiszedtem őket...) mind magamnak csináltam.

porcba szúrni... inkább kellemetlennek mondanám, mert én spec éreztem ahogy átmegy a porcon és olyan blöááá érzés volt, fáj is kicsit de simán viselhető szerintem, epdig én nem viselem túl jól a fájdalmat. inkább utána fáj, egy ideig nem fogsz tudni arra a füledre feküdni mert elnyomja.

szerintem emgéri, én imádom hogy megcsináltam, pedig megszenvedtem vele mert kissé elszúrtam :)

2010. dec. 12. 10:57
 14/19 A kérdező kommentje:
jó ez a sok bíztató válasz, akkor azt hiszem megcsináltatom :)
2010. dec. 12. 13:02
 15/19 anonim válasza:
Hello! nekem leszámítva a két sima fülbevalót akkor van 5 fülpiercingem és többek között rook is! Porca egyáltalán nem fáj mikor belövik.sokkal fájdalommentesebb mint húsba viszont nehezebben gyógyul be a gyulladás után. és gyógyulás közben jobban fáj,feszít,de túl lehet élni!nekem porcba jobban tetszik,viszont ha oda rakaszt akkor utána piercinget tegyél bele és ne sima fülbevalót mert úgy nem fog zavarni!
2011. jan. 8. 15:22
 16/19 A kérdező kommentje:
igen, én is arra gondoltam, hogy piercinget rakok bele. Köszi a választ :)
2011. jan. 9. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:

szia.nekem van kettő fülbevaló alul és kettő felül a porcban.őszintén szólva nekem alul jobban fájt, viszont megszemvedtem utána a felsőkkel.folyton begyulladt de miután megszokta a fülem gyönyörű lett :D itt egy kép:

[link]

2011. máj. 1. 08:50
 18/19 anonim válasza:
nekeem pc-m van és imádoom: DDD
2011. máj. 1. 17:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem 5 lyuk van a fülemben, plusz van egy fülpiercingem. A fül pc-m már majdnem 1,5éve megvan. Szalonban csináltattam,és egyáltalán nem fájt! Gyulladni se gyulladt be, én imádoom! Ha valóban tetszik,akkor csak ajánlani tudom,de inkább bízd szakemberre,mert az a biztos!
2011. okt. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!