Fülpiercing, mit gondoltok?
Nah,pont egy jó kérdés,ugyanis nekem mind2 részen van/volt(cimpában 3x volt második lyuk,csak benőtt,hagytam is..)
Porcban már több mint 1 éve megvan(Helix piercingnek hívják.)
Nos drága,én a piercinget magamnak szúrtam anno,meg 2x a cimpát is.Semmiképpen se lövesd!!Nagyon roncsolja a fület,menj el és szakemberrel szúrasd ki,nyugi hamar túl leszel rajta.Én otthon steril tűvel szúrtam ki,előtte mindent lefertőtlenítettem betadine-nal,és szép lassan átszúrtam.Én igaz,nagyon bírom a fájdalmat,de egyáltalán nem fájt(nekem legalábbis.:D) :) Azóta is hordok benne fülbevalót,vagy átnyomok rajta egy piercinget.:)
Sok sikert,ha ízléses fülbevalót hordasz benne,gyönyörű.:)
nekem is van helix, én is magamnak szúrtam, + lent 3-3 fülbevaló (több volt de kiszedtem őket...) mind magamnak csináltam.
porcba szúrni... inkább kellemetlennek mondanám, mert én spec éreztem ahogy átmegy a porcon és olyan blöááá érzés volt, fáj is kicsit de simán viselhető szerintem, epdig én nem viselem túl jól a fájdalmat. inkább utána fáj, egy ideig nem fogsz tudni arra a füledre feküdni mert elnyomja.
szerintem emgéri, én imádom hogy megcsináltam, pedig megszenvedtem vele mert kissé elszúrtam :)
szia.nekem van kettő fülbevaló alul és kettő felül a porcban.őszintén szólva nekem alul jobban fájt, viszont megszemvedtem utána a felsőkkel.folyton begyulladt de miután megszokta a fülem gyönyörű lett :D itt egy kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!