Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fülpiercing porcban, van...

Fülpiercing porcban, van valami jelentése? :D

Figyelt kérdés

Ha kiveszed, és nincs benne ékszer, nagyon látszik, a lyuk? (orrpc-nél már láttam máson, hogy hatalmas lyuk maradt. Esetleg nincs valami idióta jelentése, pl, mint a fiúknál, ha a bal fülben van, akkor meleg, vagy ha egy lány a hüvelyk ujján hord gyűrűt, akkor lezbi, bár lehet, hogy ezek is kacsák:D Arra gondolok, amikor a szélébe lövik a porcba, mint itt a srácnak a legfelső pc-je, persze én nem karikát, hanem követ raknék bele.

[link]

2011. szept. 10. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyanról még nem hallottam, hogy van jelentése...:D

Viszont ha kiveszed belőle a piercingt marad utána lyuk, de a bőr benőhet, a porc nem fog.

2011. szept. 10. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
7%
Az, akinek piercingje van, az degenerált. Ennyi a jelentése.
2011. szept. 10. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Tehát, akinek sima fülbevalója van, az is degenerált?

Gratulálok...

(piercing jelentése testékszer, a fülbe is ezt a szót használják külföldön)

2011. szept. 10. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem van és igen, ha kiveszem akkor látszik a lyuk, viszont ha belegondolsz, ha rendes fülbevalót veszel ki annak is látszik valamilyen szinten.

Egy ismerősöm házilag szúrta át, teljesen begyulladt, elfertőződött, kórházban is kötött ki vele. Más is járt már így, de az kapott a kórházban egy orvosi fém fülbevalót a lyukba miután kifertőtlenítették teljesen. Neki azt mondták felejtse el, hagyja benőni, mert nagyon ronda. Iszonyatosan csúnyán is forrt be neki, maradt egy nagy fehér heg a helyén, elüt az alap bőrszínétől is, nála látványos.

Én lány vagyok, hosszú hajam van. Kb 3 éve van meg a fülemben ez a piercing, vagy 5 éve pedig az alap régi mellé lövettem még egy lyukat, így a jobb fülemben kettő van alul, egy felül. Volt olyan aki két év után vette észre, hogy ilyen "lyukas" a fülem, mert ha ki van engedve a hajam nem is látszik.

Én imádom, szerintem jó választás, hogy van is, de nem olyan feltűnő, ha akarom látja más, ha nem akkor nem. Számomra ez fontos volt, mivel ugye komoly munkahelyen nem tűrik meg a piercingeket és én egyetemista vagyok, nem akartam szét szúratni az arcomat, még a köldökömet sem. Ez pedig pont jó, és tényleg IMÁDOM! Hozzám tartozik. :) A fülbevaló választás olykor kicsit nehéz, hogy mindegyik passzoljon egymáshoz, de ez a legkisebb gond. :)

2011. szept. 10. 14:16
 5/5 anonim válasza:
27%
na álljunk meg egy szóra! A rohadt b*zik a jobb fülükben hordanak egy karikát! Láttad mát elton johnt? Na az b*zi! Ezt utálom, bal fülemben van nem is egy karika, nyelvpc, 2 ajakpc, mellbimbópc, és a balatonon a plázap*csák megkérdezik, hogy "bocsika meleg vagy?" meg a k*rva pesti anyátokat... Egy b*zzancsnak sosem lesz töke ilyet csináltatni, hát miért nem fogjátok már fel...
2012. ápr. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!