Mi a fülbevaló és a fülpiercing között a különbség?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:42
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
A fülbevaló a "húsos" részbe megy. A piercing pedig porcba.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2009. dec. 1. 14:59
4/7 anonim válasza:
A fülbevalót a fülcimpába rakják, és viszonylag könnyedén túlteszed magad rajta. A fülpiercingnél viszont átbökhetik a porcot is, és enyhén szólva összecsinálod magad, mire készvagy...
5/7 anonim válasza:
Nekem van porcban is és fülcimpában is, de meg kell hogy cáfoljam az előttem szólót, nem fájt jobban a porc, mint a fülcimpa (lövés). Kicsit rosszabb helyen van ha ráfeküdtem fájt eleinte, meg tiszta lila volt az egész fülem, nehezebben gyógyult, de abszolút nem vészesebb... :)
6/7 anonim válasza:
nekem 5 lyuk van a fülemben abbol 1 piercing és nekem a piercing egyáltalán nem fájt de a többi igen
7/7 anonim válasza:
Nekem is 5 lyukból 1 a porcban van, és énis csak azt tudom mondani, hogy a fülpiercing nem fáj annyira mintha a fülbevalót rakatnál...Igaz macerásabb az alvás de ki lehet birni, csak ne rakass 1szerre mind a két füledbe a porcba XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!