Szerintetek milyen a fenekem? (Kép)
2019. ápr. 21. 18:58
11/20 anonim 

válasza:

1 hét után ne nagyon várj eredményt:), majd 4-5-6 hónap kemény,rendszeres edzés után már látványosan elkezd majd változni. Csináld kitartóan !:)
12/20 anonim 

válasza:

Nincs is baja. Nem izmos, de nem is csúnya.
13/20 anonim 

válasza:

Tudatosan táplálkozz, ha fogynivalód van akkor szénhidrátokat lődd be kevesebbre de a fehérje az legyen meg a 2g/tk. Heti 3 súlyzós edzés és 1-2 aerob vagy kardió mehet nyugodtan. :) Alapnak jó, a lényeg hogy ne add fel. Nem egyik napról a másikra lesz eredmény, van akinél még 2 hónap alatt sincs eredmény, a lényeg hogy csak csináld és lásd magad mindig hogy hogyan fogsz kinézni. Ez a legfontosabb hogy megtartsd a motivációd! :)
14/20 anonim válasza:
Lett azóta változás? Esetleg új fotó?
15/20 anonim 

válasza:

Eszméletlenül szexi és gyönyörű! Ezen semmit nem kell szégyelled! Csak ránéztem és teljesen beindultam. ;)
Külön tisztelet azért hogy megmutattad képen! :)
16/20 A kérdező kommentje:
Igen változott izmosabb lett de még nem tökéletes számomra!
2019. máj. 20. 16:44
17/20 anonim 

válasza:

Szerintem olyan, mint egy gyerek feneke. Egy kis barnulás sokat dobna rajta.
19/20 A kérdező kommentje:
18-as kíváncsi vagyok a tiéd jobb-e
2019. jún. 18. 18:31
20/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép feneked van! Hogyha még edzel rá, akkor még királyabb lesz! Csak így tovább! :)
-Egy 21 éves, sportos srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!