Mitől lett ekkora a fenekem a comjaim és a mellem?
Figyelt kérdés
Sportolok egészségesen eszek, figyelek hogy mennyi kalóriát viszek be de a nyár alatt jött fel rám pár kiló, nem tudom mi miatt.
Eddig B-s melltartóm volt abból is elég kicsit most meg ott járok hogy a 80C is kicsi. A combjaim elég husisak lettek a fenekem is sokkal nagyobb es formásabb lett és ami a legjobban zavar hogy 72 kiló lettem. Eddig pedig olyan 63-65 voltam.
Legfőképp csak a comjaim és a súlyom zavar, pl azért mert ma a padtársam azt mondta hogy “nehogy összetörd a széket” mert nagyon recsegett amikor ráültem. Nem tudom mit csinálok rosszul, mert nem izom jött rám az fix, de nem is táplálkozom egészségtelenül. 16 eves lany vagyok😊
2018. szept. 5. 18:36
1/17 anonim válasza:
Az hogy mi az "egészégtelen" táplákozás, az elég szubjektív. Amúgy meg lehet az "egészséges", ha több kalóriát viszel be, mint elégetsz. Mennyi édességet eszel? Mit szoktál inni? Ezek fontos kérdések pl.
2/17 anonim válasza:
Hat ha a kaja meg mozgashiany tenyleg nemnagyon indokolja, akkor irany a doki. Pajzsmirigy problema gyanus. Egy kis hizas normalis lenne az alap hormonalis valtozasok miatt, amit a kamaszkor okor, de a 72 kg nagyon sok, ha csak nem vagy 180 centi.
3/17 anonim válasza:
Hát ez nem csak sima nőiesedés, gyanús, hogy tényleg hormonproblémák. :/
4/17 A kérdező kommentje:
Kézizek heti 2 órát, napi 1 big mac menu de szerintem azt siman ledolgozom. 168cm vagyok:)
2018. szept. 5. 19:19
5/17 Miss Endzsi válasza:
Orvoshoz látogass el, pajzsmirigy is lehet.
6/17 anonim válasza:
A Mc nem igazan tudod ledolgozni a benne lévő "szemét" miatt.
7/17 anonim válasza:
A napi Big Mac menü szerintem választ ad hogy miért. Nagyon mű kaja. Nem is akarom tudni hogy mi van benne.
8/17 anonim válasza:
Csak napi 1 big mac menüt esszel? Vagy ez csak egy étkezés? Milyen itallal iszod?
9/17 A kérdező kommentje:
Colaval szoktam😂 nem csak azt eszem de ebed mindig mcbe van mert a sulitol egy lepesre van. Reggeli mindig mas vacsira meg probalok sok feherjet bevinni🙂
2018. szept. 5. 21:10
10/17 anonim válasza:
Hát nézd, egy Big Mac menü energiatartalma kb 1020 kcal. A te enerigafelhasználásodat nem lehet pontosan tudni, de lehet, hogy csak 1800/nap. Tehát egy étkezéssel bevitted akár a napi ajánlott érték 57%-át, ez talán kissé sok lehet, ha emellett kiadósan reggelizel és vacsorázol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!