Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lett ekkora a fenekem a...

Mitől lett ekkora a fenekem a comjaim és a mellem?

Figyelt kérdés

Sportolok egészségesen eszek, figyelek hogy mennyi kalóriát viszek be de a nyár alatt jött fel rám pár kiló, nem tudom mi miatt.

Eddig B-s melltartóm volt abból is elég kicsit most meg ott járok hogy a 80C is kicsi. A combjaim elég husisak lettek a fenekem is sokkal nagyobb es formásabb lett és ami a legjobban zavar hogy 72 kiló lettem. Eddig pedig olyan 63-65 voltam.

Legfőképp csak a comjaim és a súlyom zavar, pl azért mert ma a padtársam azt mondta hogy “nehogy összetörd a széket” mert nagyon recsegett amikor ráültem. Nem tudom mit csinálok rosszul, mert nem izom jött rám az fix, de nem is táplálkozom egészségtelenül. 16 eves lany vagyok😊

2018. szept. 5. 18:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mi az "egészégtelen" táplákozás, az elég szubjektív. Amúgy meg lehet az "egészséges", ha több kalóriát viszel be, mint elégetsz. Mennyi édességet eszel? Mit szoktál inni? Ezek fontos kérdések pl.
2018. szept. 5. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Hat ha a kaja meg mozgashiany tenyleg nemnagyon indokolja, akkor irany a doki. Pajzsmirigy problema gyanus. Egy kis hizas normalis lenne az alap hormonalis valtozasok miatt, amit a kamaszkor okor, de a 72 kg nagyon sok, ha csak nem vagy 180 centi.
2018. szept. 5. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát ez nem csak sima nőiesedés, gyanús, hogy tényleg hormonproblémák. :/
2018. szept. 5. 19:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Kézizek heti 2 órát, napi 1 big mac menu de szerintem azt siman ledolgozom. 168cm vagyok:)
2018. szept. 5. 19:19
 5/17 Miss Endzsi ***** válasza:
Orvoshoz látogass el, pajzsmirigy is lehet.
2018. szept. 5. 19:20
 6/17 anonim válasza:
84%
A Mc nem igazan tudod ledolgozni a benne lévő "szemét" miatt.
2018. szept. 5. 19:54
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
A napi Big Mac menü szerintem választ ad hogy miért. Nagyon mű kaja. Nem is akarom tudni hogy mi van benne.
2018. szept. 5. 20:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Csak napi 1 big mac menüt esszel? Vagy ez csak egy étkezés? Milyen itallal iszod?
2018. szept. 5. 21:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Colaval szoktam😂 nem csak azt eszem de ebed mindig mcbe van mert a sulitol egy lepesre van. Reggeli mindig mas vacsira meg probalok sok feherjet bevinni🙂
2018. szept. 5. 21:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, egy Big Mac menü energiatartalma kb 1020 kcal. A te enerigafelhasználásodat nem lehet pontosan tudni, de lehet, hogy csak 1800/nap. Tehát egy étkezéssel bevitted akár a napi ajánlott érték 57%-át, ez talán kissé sok lehet, ha emellett kiadósan reggelizel és vacsorázol is.
2018. szept. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!