Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől lett ekkora a fenekem a...

Mitől lett ekkora a fenekem a comjaim és a mellem?

Figyelt kérdés

Sportolok egészségesen eszek, figyelek hogy mennyi kalóriát viszek be de a nyár alatt jött fel rám pár kiló, nem tudom mi miatt.

Eddig B-s melltartóm volt abból is elég kicsit most meg ott járok hogy a 80C is kicsi. A combjaim elég husisak lettek a fenekem is sokkal nagyobb es formásabb lett és ami a legjobban zavar hogy 72 kiló lettem. Eddig pedig olyan 63-65 voltam.

Legfőképp csak a comjaim és a súlyom zavar, pl azért mert ma a padtársam azt mondta hogy “nehogy összetörd a széket” mert nagyon recsegett amikor ráültem. Nem tudom mit csinálok rosszul, mert nem izom jött rám az fix, de nem is táplálkozom egészségtelenül. 16 eves lany vagyok😊

2018. szept. 5. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egészégées táplálkozásról amúgy elég sok álláspont van, de szerintem nem sokan mondanák, hogy minden nap megenni egy Big Mac menüt az ide tartozna. Én is szoktam enni, de inkább hetente max egyszer. Testsúlyom amúgy az ideális tartományban van (BMI 20-25 sávban)

Az a baj, hogy magába a Big Macba is cukrot tesznek, meg még mellé a kólába, és biztos vagyok benne, hogy időnként édességet is eszel. Ez így már túl sok lehet.

2018. szept. 5. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
hat marha egeszseges a big mac menu mit ne mondjak xD felesleges elmenned orvoshoz, ne csodalkozz hogy egy tehen vagy ha szemetet kajalsz
2018. szept. 5. 21:24
 13/17 darida válasza:
Heti 2 óra sport nevetségesen kevés.
2018. szept. 6. 05:38
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Mázlis vagy hogy jó helyre ment az extra :D

Ha nem zavar élvezd ki :)

2018. szept. 6. 19:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem zavar😊
2018. szept. 7. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Én kiélvezném;):P
2018. szept. 9. 13:19
 17/17 Scav ***** válasza:
50%
A Big Mac kólával iszonyat sok kalória, ahhoz nem heti 2 óra, hanem NAPI 2 óra edzés kellene, feltéve, hogy nem fizikai munkát végzel napközben.
2018. szept. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!