Tényleg nagyon látszik a fenekem?
Figyelt kérdés
Ma a suliban egy cicanadragban mentem es egy tobb fiu mondta hogy jo seggem van de igy nevetve nem tudom hogy komolyan vettek e. Pedig eddig nem mondtak ilyet es nekem ez azert fura mert csak 3 napja ismerjuk egymast meg a fenekemen legfokepp csak haj van. Most komolyan gondoltak vagy ilyenre mit reagaljak?2018. szept. 5. 17:08
1/9 anonim válasza:
Cicanadrágot nem érdemes nyilvánosan viselni, túlságosan is kiemeli az alakodat. Igaz, hogy kényelmes és vannak kifejezetten szép mintázatúak, de ez inkább otthoni viselet. Mivel ha túl sokat mutatsz magadból, akkor mások szemében közönségessé válsz.
Az ilyen helyzeteket nem lehet könnyen jól kezelni, a legjobb megoldás ha lecseréled a nadrágodat és a cicanadrágot otthon hordod.
2/9 anonim válasza:
Honnan tudnánk látatlanba? Amúgy már semmin nem lepődnek meg szerintem, a magasderekú farmerban is kiadja a formát.
3/9 anonim válasza:
Remélem nem csak egy pólóval vetted fel. A cicanadrág NEM nadrág! Hosszított, minimum feneket takaró tunikához vagy ruhához való. Szinte olyan, mint egy harisnya.
4/9 anonim válasza:
Cica nadràg még mindig NEM NADRÀG! Otthon meg sportoláshoz elmegy. De iskolaban én biztos nem venném fel. Max tunikával!
5/9 anonim válasza:
A szöveg azt jelenti, hogy jó feneked van tényleg, a vigyorgás pedig azt, hogy na még egy tiniribi.
6/9 anonim válasza:
a szöveg tényleg azt jelenti a pasik nem gondolják túl,
a nevetés hát talán tényleg túl kihivó vagy csak kínjukban nevettek mert nincs esélyük nálad.
Mit reagálj nem tudom de ne érezd rosszul magad ez egy fajta bók.
(amit a többiek leírtak hogy le kéne cserélned lehet jó ötlet lenne)
7/9 anonim válasza:
Csak a nyálcsorgásukat akarták leplezni.
9/9 anonim válasza:
Nyugi, mindenki, iskolás fiúcskáknak aztán nincsenek ilyen erkölcsrendészeti gondolatmeneteik, egyszerűen látták, hogy bejönne nekik a lány, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!