Szerintetek nagy a fenekem? 23/F
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat híztam, és szerintem elég nagy lett a fenekem, mintha fenékre sokkal többet híztam volna. Aránytalanul sokat. És mivel nem lány vagyok, ezért szerintem ez elég előnytelen egy férfinak. Szerintetek nagy a fenekem?
(Azt írta ki a gépemen, hogy ismeretlen eredetű hiba miatt nem tudja megfordítva elmenteni a képet, ezért csak így oldalvást lehet megnézni.)
2018. júl. 20. 15:41
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és ha a póló a hátamnál nem lötyögne, hanem hozzásimulna a hátamhoz, akkor mekkora lenne a fenekem... Nem tudom, hogy a csajoknak mennyire jön ez be.
2018. júl. 20. 15:42
2/7 anonim válasza:
hát jómagam nagynak mondanám, de ez egy szubjektív vélemény, lehet, hogy másnak még ez nem nagy. nekem bejön, de ha téged nagyon zavar, akkor nyugodtan le tudod dolgozni.
3/7 anonim 

válasza:

Nincs vele semmi gond, nekem is ilyen és ez nem nagyon érdekli a csajokat de igazából néha az én csajom rá csap de én is vissza csapok neki :-D
4/7 anonim 

válasza:

Hát nagynak tűnik, de a combod is hozzá. Igazából erről az egy képről nem tudni, milyen erőben vagy a többi részen (váll, mellkas, pocak) szélességed (csípő / derék) szemből nézve... Ha máshol is testesebb vagy, akkor végül is passzol hosszá. Magasság? Súly? Mennyit híztál?
5/7 A kérdező kommentje:
171 centi vagyok, és 88 kiló. Az a helyzet, hogy nem igazán híztam ennyit felső testre. Főleg fenékre híztam, anyukám szerint azért, mert sokat ülök.
2018. júl. 20. 15:58
6/7 anonim 

válasza:

Na igen, ez a súly már bőven sok neked, kivédhetetlen, hogy valahol előnytelenség származzon belőle. Ha nem itt, hát akkor ott vagy amott. Hogy ki hova hízik inkább, ebben némileg különböznek az emberek. Akad ritkán egy-egy fiú, akinek alapból széles a csípőcsontja és az átlagnál jóval nagyobb a feneke, mert ilyen alkat, akkor is, ha máshol csontsovány, de nálad egyszerűen a súlyfelesleg a probléma.
7/7 anonim 

válasza:

Kicsit rágyúrsz, jó combod/farizmod lesz. Soha nem leszel az a balettáncos izomfenekű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!