Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eléggé szőrös vagyok intim...

Eléggé szőrös vagyok intim tájon. Igénytelen ha nekem így tökéletes?

Figyelt kérdés

Barna hajú vagyok, a bőröm színe se túl világos ezért a szőrzetem is sötétebb. Lábamon, karon és mellkason nem annyira erős a szőrzet, viszont intim tájékon látványos. Fecskét hordok ami körül jóval túl terjed a szőr. Nem tartom szükségesnek leborotválni, mint nőknél a bikini vonalat. Engem nem zavar, eddigi barátnőim se szóltak le érte. Lehet csak nem akartak leszólni, fene se tudja... Strandon nem mernék gatyára vetkőzni a hosszú szőrszálak miatt, nem is szoktam strandra járni főleg emiatt.

Volt hogy leborotváltam, de nagyon viszketett és kipirosodott, meg kellemetlen volt amikor kezdett nőni. Úgyhogy ez nem megoldás.

Gondolom azért ha szerelmes egy nő, nem azt nézi hogy mennyire szőrös vagyok ott?

Külsőre azt mondják a nők hogy jól nézek ki, ezt az apró gondot leszámítva. :)

30/f

2019. ápr. 21. 14:41
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem látszik ki sok minden? Dehogynem! Kicsit szégyenlős vagyok alapjáraton, de zárt ajtók mögött egy kedves nő társaságában nem . :)
2019. jún. 26. 12:01
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon szőrös,de én most a fecskén kívüli részt leborotváltam.
2019. aug. 10. 23:23
 23/34 anonim ***** válasza:
39%
De igénytelenek vagytok. Akkor sem szednéd le, ha életed szerelme csak akkor szopna le?
2019. szept. 3. 12:30
 24/34 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem zavarna. A full csupasztól minden jobb. (Privit nem kérek.) De a fecskealsó nagyon is zavarna, szerintem nagyon csúnya és öreges.Hosszabb szárú boxert vegyél, abból mégcsak ki se látszik.
2019. szept. 10. 18:59
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem öreges a fecske, legalábbis én olyat hordok ami tetszik a nőknek. A boxer nálam kizárt, olyan érzés mintha lenne rajtam egy plusz nadrág. Életemben egyszer vettem fel, de többet se úgyhogy maradok a fecskénél és a szőrnél.

Privit senkinek sem szoktam írni, ez nem társkereső.

2019. szept. 10. 19:25
 26/34 anonim ***** válasza:
És még ezek után vádolják a nőket túlzott igényekkel :D Aztán eddig egyet se zavart a fecske körül lógó szőr, okés... Amúgy nekem is kipirosodik a bikivonalam és kellemetlen, amikor nő a szőr vissza. Ennek ellenére nem növesztek dzsungelt, de hát kinek mi. Ha találsz ehhez nőt, akkor meg mi a probléma?
2019. szept. 27. 15:59
 27/34 A kérdező kommentje:

#26, nekem semmilyen igényem nincs e téren. Tőlem lehet szőrös is a nő, nem számít ha minden stimmel és egyetértés van. Ebből a szőr témából normális ember nem csinál ügyet.

Egyébként volt már teljesen csupasz nővel kapcsolatom, meg volt olyannal is aki szőrös volt.

2019. szept. 27. 16:32
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Csináld azt, ami jól esik. Én is így vagyok, az arcomon kívül sehol sem szedek semmiből, sőt fürdőnadrágból a fecskét preferálom. A barátnőm így szeret (nem ezek ellenére, hanem bejövős neki), a barátaim így is bírják a búrám, az életem prosperál, ennyi.

28F

2019. szept. 27. 18:11
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

#23 keveri a sorrendet, normálisan nem létesítünk párkapcsolatot olyanokkal, akik undorodnak a testünktől - legyen az bármilyen.

Engem biztos sokkal jobban zavarna egy felhólyagosodott, esetleg begyulladt szőrtüszőkkel tarkított bőrfelület, mint a szőr. Nőknél a nőgyógyászok rongyosra tépik a szájukat, hogy lebeszéljék őket az intim szőrtelenítésről, amiről már orvostudományi szakcikkek százai bizonyították be, hogy pont hogy a higiénia masszív ellentéte és mindenféle gusztustalan egészségügyi kockázata van.

Férfiaknál nem tudom, van-e eü. kockázata, de ha engem sikálna egy borostás izé az érzékeny tájakon, nem lennék tőle oda. Meg attól sem, hogy az aktuális divatirányzatok befolyásolják a saját testével való elégedettségét (testképét).

2019. okt. 6. 00:35
 30/34 A kérdező kommentje:
#29, te egy intelligens nő vagy! Köszi a hozzászólást!
2019. okt. 6. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!