Eléggé szőrös vagyok intim tájon. Igénytelen ha nekem így tökéletes?
Barna hajú vagyok, a bőröm színe se túl világos ezért a szőrzetem is sötétebb. Lábamon, karon és mellkason nem annyira erős a szőrzet, viszont intim tájékon látványos. Fecskét hordok ami körül jóval túl terjed a szőr. Nem tartom szükségesnek leborotválni, mint nőknél a bikini vonalat. Engem nem zavar, eddigi barátnőim se szóltak le érte. Lehet csak nem akartak leszólni, fene se tudja... Strandon nem mernék gatyára vetkőzni a hosszú szőrszálak miatt, nem is szoktam strandra járni főleg emiatt.
Volt hogy leborotváltam, de nagyon viszketett és kipirosodott, meg kellemetlen volt amikor kezdett nőni. Úgyhogy ez nem megoldás.
Gondolom azért ha szerelmes egy nő, nem azt nézi hogy mennyire szőrös vagyok ott?
Külsőre azt mondják a nők hogy jól nézek ki, ezt az apró gondot leszámítva. :)
30/f
ha máshol nem vagy olyan szőrös, akkor lehet, hogy néhány embernek furcsa, hogy odalent pamacs van.:D de kit érdekel?:)) ha te így érzed jól magad, és tetszel magadnak, akkor semmi gond!:D
képet amúgy csatolahttál volna egy pontosabb elemzés miatt, de szerintem nincs mitől aggódnod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!