Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eléggé szőrös vagyok intim...

Eléggé szőrös vagyok intim tájon. Igénytelen ha nekem így tökéletes?

Figyelt kérdés

Barna hajú vagyok, a bőröm színe se túl világos ezért a szőrzetem is sötétebb. Lábamon, karon és mellkason nem annyira erős a szőrzet, viszont intim tájékon látványos. Fecskét hordok ami körül jóval túl terjed a szőr. Nem tartom szükségesnek leborotválni, mint nőknél a bikini vonalat. Engem nem zavar, eddigi barátnőim se szóltak le érte. Lehet csak nem akartak leszólni, fene se tudja... Strandon nem mernék gatyára vetkőzni a hosszú szőrszálak miatt, nem is szoktam strandra járni főleg emiatt.

Volt hogy leborotváltam, de nagyon viszketett és kipirosodott, meg kellemetlen volt amikor kezdett nőni. Úgyhogy ez nem megoldás.

Gondolom azért ha szerelmes egy nő, nem azt nézi hogy mennyire szőrös vagyok ott?

Külsőre azt mondják a nők hogy jól nézek ki, ezt az apró gondot leszámítva. :)

30/f

2019. ápr. 21. 14:41
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
#10, tudom hogy megoszlik a vélemény erről. Sajnos én nagyon szőrös vagyok ott középen, de nem fogom leborotválni, már csak azért sem. Elfér ott az a szőr. :)
2019. máj. 9. 18:43
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
Az ápoltság az nem csupaszra borotválást jelent hanem igazítást. Lehet hogy természetes a farkasember stílus de nem vonzó. :D
2019. máj. 10. 08:11
 13/34 A kérdező kommentje:
#12, farkasember semmiképp sem vagyok, a többi testrészem nem olyan szőrös. Szerencsére a mellkas, has, kar, láb vonalon nincs látványos szőrzet.
2019. máj. 10. 12:04
 14/34 anonim ***** válasza:
14%
Nekem is nagyon szőrös,erős, dús,nagyon hosszú.Fecskét hordok,amiből kétoldalt és fent jókora szőrpamacs lóg ki.Volt már, hogy lenyírtam,de alapvetően nem zavar
2019. máj. 25. 08:12
 15/34 anonim válasza:
50%
A sző szexi.
2019. jún. 1. 10:32
 16/34 anonim ***** válasza:
86%
De akkor a barátnődtől se várd el, hogy leborotválja lent :) 🙃
2019. jún. 1. 13:48
 17/34 A kérdező kommentje:
#16, nem várom el, a nők többsége ha nem is simára, de esztétikai szempontból rendezi magát alul hogy ne legyen gusztustalan, bár nekem szőrösen is elfogadható a nő. Viszont eddig még csak "kopasszal" volt dolgom.
2019. jún. 1. 13:56
 18/34 anonim ***** válasza:

ha máshol nem vagy olyan szőrös, akkor lehet, hogy néhány embernek furcsa, hogy odalent pamacs van.:D de kit érdekel?:)) ha te így érzed jól magad, és tetszel magadnak, akkor semmi gond!:D

képet amúgy csatolahttál volna egy pontosabb elemzés miatt, de szerintem nincs mitől aggódnod.:D

2019. jún. 26. 11:27
 19/34 A kérdező kommentje:
#18, már többen jelezték hogy szívesen megnéznék, de ez az oldal nem az intim fotók tárhelye. És amúgy sem vagyok mutogatós! :)
2019. jún. 26. 11:38
 20/34 anonim ***** válasza:
40%
nem kell intimképet küldeni, elég egy fürdőnadrágos/fecskés verzió.:D abból úgysem látszik ki sok minden, a szőrt leszámítva!:))
2019. jún. 26. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!