Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csak a tökéletes külsejű...

Miért csak a tökéletes külsejű nők tetszenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Az a meglátásom, tapasztalatom, hogy még a csúnyább pasiknak is csak a tökéletes külsejű nő kell, hiába bunkó egoista flegma a csaj.

Emiatt (is) olyan kisebbségi komplexusom van, mert én ronda vagyok. Nagy és görbe az orrom, nem tetszik a vilàgos szemem, szeplős vagyok, kevés hajam van, az is vékonyszálú, kicsik a melleim (75A). Sajnos a smink és a divatos öltözködés ellenére sem néznek rám a pasik.

Van egy srác, akivel jóban vagyok, külseje àtlagos, nem az a hú de jó pasi, és ő neki is csak a műszempillás, műcicis tökéletes testű, fejű nők jönnek be. (35 éves) Sajnos nincs több millám orrműtétre, plasztikára, amivel én is jobban nézhetnék ki.:( érez más is így? Tudom, nem a külső a minden, de nagyon elvagyok keseredve, úgy érzem, hogy senkinek nem tetszem, hisz senki rám se néz.

21 L

2018. jún. 26. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki akarna olyan barátnőt aki nem tetszik neki? Nem kell túlspilázni. Mindenkinek más az ízlése ha nőkről beszélünk. (persze fordítva is igaz)Most te az egyik barátod miatt általánosítottad az összes férfit?

Mellesleg az, hogy valaki tökéletes, teljesen szubjektív.

2018. jún. 26. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon széles a skála a "tökéletes külsejű" meg a ronda közt. És nem, nem csak a "tökéletes külsejű" nők tetszenek nekünk.
2018. jún. 26. 20:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem általánosítás, csak sajnos manapság ezt veszem észre, hogy a legtöbb pasi az olyan csajokat keresi csak. :)
2018. jún. 26. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a számára tetsző vagy tökéletes partnert keresi ez tény:) Azért úgy kapcsolatban lenni se jó hogy semennyire sem vonz a másik.

De ettől függetlenül csak egy példa.

Én a vékonyabb/átlagos nőket részesítem előnyben, ismerősöm pedig a husis nőket sőt akár a kövéreket is. Nekem nem fontos hogy nagy legyen a mell, neki viszont az, nekem a legalább félhosszú hajú lányok tetszenek, ő ilyen téren nem válogat. Tehát... érted.

Amúgy meg az orros hülyeséget felejtsd el... kb egyik fiút se izgatja hogy van 1 kis púp az orrodon, sőt senki észre se veszi csak a nők magukon.

2018. jún. 26. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom azt, hogy pl. akiket instagramon látsz szarrá photoshopolt lányokat, vagy akár az utcán egy feltűnőbb példányt megpillantasz, azokat max csak megbszni akarják. Nem egy pasitól hallottam már (haveri körömben is), hogy inkább egy átlagos külsejű nőt akarnak maguk mellé, kapcsolat terén, nem egy ilyen díszmadarat. Persze egy díszmadár típusú pasi lehet másképp gondolja :D

Egyébként biztosan megnéznek a férfiak, csak te nem látod.

2018. jún. 27. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy a kisugárzásoddal van baj? Lehetsz akármilyen csinos ha önbizalmad nincs és látszik rajtad hogy komplexusos vagy senkit nem fogsz érdekelni. Rengeteg bűn ronda csaj van akik állandóan kapcsolatban vannak, egyszerűen azért mert nagy az önbizalmuk. Biztos te is ismersz ilyet. Ha kapcsolatot akarsz muszáj levetkőzni ezeket a gátlásokat, amíg utálod önmagadat ne várd el hogy másnak tetszél
2018. jún. 27. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez kicsit általánosítás, nőknek is ha sikerül szexi hapsival jön össze, nem az átlagossal. De ha nem jut más, megeléxik az átlagossal, ugyan így van a nőkkel is.
2018. jún. 27. 16:21
 8/9 anonim válasza:
Hidd el, megnéznek, csak nem veszed észre. A pasik különben szeretik az apró jeleket, hogy odamehessenek hozzád (nagy részük gyáva kukac). Persze, mindenki rákattan a numberone csajokra, de társnak koránt sem őket választják, max a bandázás korban a haverok előtt lehet villogni vele. Legyél ápolt, mosolygós, jókedvű, sugározd, hogy jól érzed magad. 10 perc múlva bepasizol! A barátoddal meg legyetek barátok, ha már barátzónában van (vagytok), onnan kiút nem (nagyon) szokott lenni. Persze, ha van pénzed rá, újrafutóztathatod magad, remélhetően jól sikerül, de olcsóbb, ha kedvességet, kis huncutságot mutatsz kifelé. Hajrá!!!
2018. jún. 28. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha magadnak nem tetszel akkor miért varod,hogy másnak tetszeni fogsz.

Azt kommunikálod,hogy"ronda vagyok,utálom magam".

Az alap nem lehet olyan borzasztó. A szeplő lehet szép.

A kis mell is ok.

Haj:fodrász.

Orr-egy kis plasztika nem milliós tétel,ha zavar akkor kitermeled!

Nem mintha mindenkit zavarna...

A divatos ruha,smink:azt kell hordani elsődorban amiben jól érzed magad.

Sminkben is hasonló a téma,annyit és úgy kenj magadra ami neked tetszik.

Aztán mégis mi fh@szt kezdjen veled egy 35éves?

Ő már másra vágyik kapcsolati téren nem egy full kezdő csajra.

Neki korabeli nő kell akivel családot alapíthat.

Neked marhára nem ez kell.

Orr plasztikán kívül kb:15-20ezerből

simán kihozol madból egy jó közepes csajt.

2018. nov. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!