16 éves lánynál 163 cm-hez sok az 56 kg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 15:28
1/10 anonim válasza:
ez a kérdés hogy jön a szerelem,szex témakörbe??
na mind1..amúgy kérdésedre válaszolva egyátalán nem sok...sőt..nagyon is ideális:)
2/10 anonim válasza:
Hát az a helyzet, hogy attól függ, hogy oszlik el rajtad az 56 kiló. Mivel nem látunk, így nehéz megállapítani. Én 16 évesen szintén 163 cm-vel 45 kiló is voltam, de aztán szerencsére 50 lett belőle :) (kórházban voltam és amiatt fogytam le). Nem hiszem, hogy nagy gond lenne a súlyod, talán 1-2 kiló minusz kellene, vagy mozgás, hogy izom legyen belőle :) De nem hinném, hogy különösebben sok lenne.
3/10 anonim válasza:
Én egy évvel idősebb vagyok és 1 cm-rel kisebb. És 50 kg.
Nem tartom magam kövérnek, főleg nem soványnak.
Lehet hogy Te vékonyabbnak nézel ki, mint Én.
4/10 A kérdező kommentje:
inkább a csípőmre megy :S
2010. júl. 3. 15:36
5/10 anonim válasza:
ha lenne 1 kép úgy látnánk az alakod és megtudnánk mondani h jó-e v nem :)
6/10 anonim válasza:
én 170 cm vagyok és 56kg...nekem a fenekemre és a combomra megy...és egyáltalán nem vagyok sovány ( nem csak én mondom.hanem mások is)
7/10 anonim válasza:
igen, a súlyeloszlás a fontos. én pl 170/45-47 vagyok, mert nem tudok hízni, de nem látszanak ki a bordáim, a derekam vastag, csak a karom és a lábam vékony. ha úgy látod, hogy nagy a feneked, akkor dolgozz rá, de szerintem nem sok. még nőni fogsz pár centit, próbáld ezt a súlyt tartani.
8/10 anonim válasza:
Rengeteg... fogyjál le 40 kilóra, az lesz az igazi.
Eszem-fa.szom megáll, komolyan mondom...
9/10 anonim válasza:
Nem. nem sok, majd, ha 65 kg körül leszel akkor aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!