ugy ertem hogy 28 az mar eleg sok..es majdnem minden ferfi a fiatal lanyokat szereti 20 ev korulieket...en 2 ev mulva 30 leszek.igy mar nem is kellek a ferfiaknak? nem vagyok valami "uj husi" meg akkor is ha szep vagyok es senki nem mondja meg hogy 28 vagyok,altalaban 24-25 evesnek tippelnek.de en tudom hogy megoregedek 2 ev mulva.....
2010. nov. 17. 15:13
2/14 anonim válasza:
28 évesen eljuthattál volna arra az értelmi szintre, hogy ne az legyen nálad a legfontosabb, hogy kinek lehetsz "új husi"...
Agyam eldobom...
2010. nov. 17. 15:21
3/14 anonim válasza:
Én most töltöm a 29-et.Most rád tört az a pánik amin én már túl vagyok.:)
Szerintem még nem számítunk "öregeknek",és nem vettem észre,hogy kevesebb férfi érdeklődik utánam.Sőt!Egyre több idősebb férfi is megkörnyékezz,sajnos.Ami 20 éves korom fele nem volt.Most ezt kell megtanulnom kezelni...
Tehát nem kell még leírni magadat!:)
Szerintem.
2010. nov. 17. 15:22
4/14 anonim válasza:
én 28 évesen találtam meg a párom aki akkor volt 30. de egyébként a legjobb bulizós évem 26-27 éves koromban volt. rengeteg pasi akart velem járni. volt hogy 20 éves fiú udvarolt kitartóan és mindenáron szeretett volna a barátom lenni :) szerintem ez attól függ hogy néz ki az ember. ha valaki elhagyja magát ,elhízik , nem jár társaságba stb akkor persze nehéz párt találni. aki viszont fiatalos marad, divatos,ad magára az szerintem könnyen talál 30 felé is.
2010. nov. 17. 15:22
5/14 anonim válasza:
Ja,és elfogsz kelni,ne aggódj!:)
Én is 27 évesen találtam meg a páromat.
2010. nov. 17. 15:23
6/14 anonim válasza:
Jaj te!! Mar ne haragudj, hogy igy kezdem!. Hiszen igazi no majd 30 folott leszel! Foleg ha szep vagy. Hogy mit mondanak a ferfiak? Ra se rants! Az igazi ferfi is az erett noket kedveli. Aki meg a 20 ev korulieket szereti (idosebb ferfiakrol beszelek) azok meg csak kulsore mennek. Persze sokat szamit, hogy mindig adj magadra (na persze nem azt mondom, hogy minel dragabb cuccok meg mini meg ilyensmi-sokaig en is miniben jartam) hanem legyel oszinte, noies, elegans es kedves. Igy barmilyen ferfit leveszel a labarol. De biztos vagyok benne, hogy sikered van, lesz es boldog leszel. Bizzal magadban. 30 folott is nagyon jo nonek lenni! udvozlettel
2010. nov. 17. 15:28
7/14 anonim válasza:
Én 32 vagyok, és tudod mit figyeltem meg?
Mostanában inkább a fiatalabbak buknak rám. Hát nem különös?
2010. nov. 17. 15:32
8/14 anonim válasza:
Nem a koron múlik, hanem a felfogáson. 29 vagyok. Lehet, hogy egyedül maradok, lehet hogy nem. Ez a játék 10 év múlva is ugyanilyen kétesélyes lenne.
Ne mástól függjön a boldogságod megtalálása, hanem tőled.
2010. nov. 17. 15:51
9/14 anonim válasza:
Nem idős. Egy szempontból szorít egy picit az idő: a gyerekszülés miatt.
De még erre is van 10 éved bőven.
Amúgy egy igazi nő 30-45 évesen az! Akkor már érett, bölcsebb és tudja mit akar!
Az igazi férfiak is a 25 feletti nőket részesítik előnyben.
Én 27 éves vagyok, de nem néztem ki jobban 20 évesen sem, mint most. Sőt van aki szerint most nézek ki jobban!
Fontos az igényesség, odafigyelés magadra, jókedély, kedvesség és nincs semmi baj.
2010. nov. 17. 17:27
10/14 anonim válasza:
Szerintem egy nő 30 fölött válik ízig-vérig nővé! 25 leszek decemberben és nem bánom, hogy egyre közelítek én is a 30 felé! Hidd el, egy csinos, vonzó, jóltartott 30-as, 40-es(!!!) a férfiak álma! Engem előbb néznek meg az utcán a gimnazista fiúbandák mint a csitriket a korosztályukból, úgyhogy nyugi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!