Milyen évszak típus vagyok? (Képpel) Légyszi ne azt írjátok h milyen ronda vagyok stb
Figyelt kérdés
Én tavasz vagy ősz szintípusra tippelek. Igazából hajszínt szeretnék váltani, már nagyon nagy a lenövésem. A képen nem látni de fekete a hajam és azthiszem elég rossz választás. Csokoládé barna hajszínt szeretnék vagy középbarnát (szőke vörös kizárt) de nem tudom jól áll - e. És a ruhák színe miatt sem ártana ha tudnám mi áll jól. Szintanacsadasra szeretnék menni de nincs a 250kmes körzetembe.
Kérlek ne csunyázzatok a kép miatt, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy szépség és főleg így smink nélkül még inkább bájosabb a helyzet. Köszi ha válaszoltok
2019. márc. 11. 13:15
21/22 A kérdező kommentje:
Hat ezt nem értem 🙄
2019. márc. 13. 15:35
22/22 anonim válasza:
Nem is fogod ha leírom ,de ezek a parasztok tőrlik a magyarázatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!