Milyen típus lehetek ez alapján?
Nem tudom eldönteni, egy tapasztaltabb közülünk tudna válaszolni?
Zöldes-barnás szemem és sötétbarna színű hajam van (napfényben vörös pigmentekkel), a bőröm sápadt, nagyon világos, sárga alaptónusú. Szeplőim nincsenek, nem égek le könnyen, nem is barnulok le könnyen.
Jól áll a piros, a rikító piros színt nagyon sokan dicsérik rajtam, de a meggypiros, vörös ruhák is nagyon jól állnak, ezekre kapom a legtöbb dicséretet.
Jól áll a királykék és az élénk, telt sötétkék. A sárgás-arany és a mély, élénk, ragyogó zöld is nagyon jól áll.
Ékszerekből aranyat és ezüstöt is szoktam hordani, szerintem mindkettő ugyanazt a hatást kelti. Ez alapján van ötletetek? Szeretnék színtanácsadás alapján válogatni magamnak új ruhákat és színeket, de egyik évszakba sem tudom besorolni magam.
Ősz típusnak hangzik. Ha nem vagy túl kontrasztos, azaz a szemed is zöldes barnás, a hajad is meleg sötétbarna, a bőröd is sárgás nem pedig a pirosas-hideg, akkor Ősz vagy Tavasz játszik. Innentől a rajtad lévő dolgok sötétsége dominál, mivel sötét a hajad őszre gondolok, de a nagyon világos bőr miatt meg lehet tavasz vagy csak más hajszín állna jól, bár a vöröses haj is az ősz jele egyértelműen.
Alapból a tél kizárható a zöldes-barnás szemmel meg a vörösen csillogó hajjal. A nyár is, mert nem vagy szőke fehér bőrű, világító szemű.
Lehet egy Deep autumn vagy. Bármilyen színtípusnak bármilyen szín jól állhat, ha a megfelelő árnyalatot találja el.
Itt rajta van a meggypiros is az ajánlott színek között, és a sötétkék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!