Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen típus lehetek ez alapján?

Milyen típus lehetek ez alapján?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, egy tapasztaltabb közülünk tudna válaszolni?

Zöldes-barnás szemem és sötétbarna színű hajam van (napfényben vörös pigmentekkel), a bőröm sápadt, nagyon világos, sárga alaptónusú. Szeplőim nincsenek, nem égek le könnyen, nem is barnulok le könnyen.

Jól áll a piros, a rikító piros színt nagyon sokan dicsérik rajtam, de a meggypiros, vörös ruhák is nagyon jól állnak, ezekre kapom a legtöbb dicséretet.

Jól áll a királykék és az élénk, telt sötétkék. A sárgás-arany és a mély, élénk, ragyogó zöld is nagyon jól áll.

Ékszerekből aranyat és ezüstöt is szoktam hordani, szerintem mindkettő ugyanazt a hatást kelti. Ez alapján van ötletetek? Szeretnék színtanácsadás alapján válogatni magamnak új ruhákat és színeket, de egyik évszakba sem tudom besorolni magam.

2019. jan. 29. 21:06
 1/3 anonim válasza:
Fiu vagy vagy lany?
2019. jan. 29. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ősz típusnak hangzik. Ha nem vagy túl kontrasztos, azaz a szemed is zöldes barnás, a hajad is meleg sötétbarna, a bőröd is sárgás nem pedig a pirosas-hideg, akkor Ősz vagy Tavasz játszik. Innentől a rajtad lévő dolgok sötétsége dominál, mivel sötét a hajad őszre gondolok, de a nagyon világos bőr miatt meg lehet tavasz vagy csak más hajszín állna jól, bár a vöröses haj is az ősz jele egyértelműen.

Alapból a tél kizárható a zöldes-barnás szemmel meg a vörösen csillogó hajjal. A nyár is, mert nem vagy szőke fehér bőrű, világító szemű.

[link]

Lehet egy Deep autumn vagy. Bármilyen színtípusnak bármilyen szín jól állhat, ha a megfelelő árnyalatot találja el.

Itt rajta van a meggypiros is az ajánlott színek között, és a sötétkék is.

[link]

2019. jan. 30. 00:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A deep autumn szerintem is stimmel, csak a bőröm világosabb az ott szereplő arcoknál.
2019. jan. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!