Milyen órát vegyek? Most kétféle márka és típus között kene dönteni.
17 éves vagyok és eddig nem hordtam órát. Most rászántam magam, hogy veszek valamit. Eddig két dolog tetszik: Az egyik az Apple watch 3 milánói szájjal vagy nylon sport szijjal. A másik opció az egy sima Quartz óra.
Doxa trofeo
Melyik éri meg jobban, melyik trendibb egy ennyi idősnek? Tudtok valamit ajánlani hasonló árkategóriában és kinézetben? Esetleg használtan? A fémszíjas órák tetszenek.
(Májkülkorsz, denielklájn stb fuxóra kivétellel)
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem ha soha nem hordtál még órát, akkor elsőre valami olcsóbbat vegyél, amíg megszokod/kiderül szereted-e. (Én például igaz, hogy nő vagyok, de nem bírom, ha óra van rajtam).
Egyébként nyilván az Apple a "trendibb". A Doxa viszont sosem fog kimenni a divatból, sokkal férfiasabb
Egy normális, igényes órát vennék.
Ha az nem pálya, akkor ezekből inkább az almát. Jobb egy okosóra, mint egy kvázi svájci, amiről minden hozzáértő vágja, hogy ez a Doxa már nagyon nem az, mint amit apáink/nagyapáink emlegetnek (az csődbe ment, majd évtizedekkel később gagyi minőségben feltámasztották marha erős marketinggel)
200 alatt nem erőltetném a svájci vonalat, és inkább valamelyik japánt választanám.
A longine is nagyon jó választás, az már komoly márka, manapság egyre feljebb is pozicionálja a tulajdonos SG.
Én quartzban nem vagyok annyira otthon, inkább az automaták vonzanak, de azokat meg nem szereti mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!