Milyen márka illene hozzám?
Nadrág: levi's. Kifinomult, elegáns, tartós. Leeht többe kerül mint egy hm es farmer, de 4x annyi ideig bírja az biztos.
Pulóver, póló: Egy kapucnis pulcisval nem leszel kifinomult sem modern, de egy tipikus márkajelzéses vagy grafkus pólóval sem.
Ha olyan pulcsi érdekel aminek nincs kapucija, nézz körül a Van Graaf-ban. Vagy akárhol igazóból, csak egyszínű legyen. Ez illig a pólókra is. Minél szimplább, annál jobb
A Dorko-t arra értem, hogy nagyon sok tini ezt hordja, és sok magyar fiatalabb ismert emberen láttam már, a Hollister meg, mint tudjuk Tiv Tivy óta "menő".
Olyan márkákat néztem amúgy, mint pl: Saxoo-London. Itt sok szolidabb póló van galléros nyakú is, meg a nadrágok közt is akadnak jók. Még esetleg a Springfield is tetszik, azoknál vannak olcsóbb darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!