Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márka illene hozzám?

Milyen márka illene hozzám?

Figyelt kérdés
Venni akarok néhány ruhadarabot, (póló, pulóver, farmernadrag, de főként felsőruházat) és érdekelne milyen márka van, amelyik jo minőségű cuccokat árul, de nem kerül egy pólója 15 ezer ft-nál többe, és komolyságot tükröz, tehát nem ilyen tini márka, mint a Dorko meg a Hollister, de nem is öreg stílus, hanem modern, és kifinomult.

2018. aug. 8. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nadrág: levi's. Kifinomult, elegáns, tartós. Leeht többe kerül mint egy hm es farmer, de 4x annyi ideig bírja az biztos.

Pulóver, póló: Egy kapucnis pulcisval nem leszel kifinomult sem modern, de egy tipikus márkajelzéses vagy grafkus pólóval sem.

Ha olyan pulcsi érdekel aminek nincs kapucija, nézz körül a Van Graaf-ban. Vagy akárhol igazóból, csak egyszínű legyen. Ez illig a pólókra is. Minél szimplább, annál jobb

2018. aug. 8. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a Dorko és a Hollister példát,de te tudod.A H.R.V.T.H.ba vannak nagyon szép felsők,jó áron és jó minőségben.
2018. aug. 9. 00:22
 3/4 A kérdező kommentje:

A Dorko-t arra értem, hogy nagyon sok tini ezt hordja, és sok magyar fiatalabb ismert emberen láttam már, a Hollister meg, mint tudjuk Tiv Tivy óta "menő".

Olyan márkákat néztem amúgy, mint pl: Saxoo-London. Itt sok szolidabb póló van galléros nyakú is, meg a nadrágok közt is akadnak jók. Még esetleg a Springfield is tetszik, azoknál vannak olcsóbb darabok.

2018. aug. 9. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Zara.
2018. aug. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!