Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Double Red márka csak...

A Double Red márka csak fiúknak szól a cipők, és bakancsok?

Figyelt kérdés

Lány létemre egy pár bakancs megtetszettXD

Megéri Unisex színben rendelni lánynak?

17l

2018. aug. 7. 05:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Az bizony csak fiúknak szól!

Próbálj a női osztályról rendelni és hagyjuk már ezt az uniszexezést mikor férfi ruhát szeretnétek hordani!

Annyira szánalmas.

2018. aug. 7. 09:14
 2/17 A kérdező kommentje:

1. Nem ruhat szeretnek venni hanem bakancsot vmi normalisat!

2.Ti is szanalmasak tudtok lenni rozsaszin ruhakban viritani ecset es kukas zsák fejjel ;)

2018. aug. 7. 09:22
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen bakancsot, de miért nem a női osztályról?

Miért egy férfi katonai ruházattal foglalkozó üzletnél lófrál egy kislány?

Remélem csak viccnek írtad ki.

2018. aug. 7. 09:58
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem viccnek irtam ki.

Noi reszlegen is nezelodtem es a ferfin is es konkretan nincs oda irva hogy Men vagy Woman vagy vmi hasonlo (lehet en voltam a vak) akk segits legyszives mert kepzeld vagyok olyan bena hogy nek tudok eligazodni az oldalonXD.

Tavaly vettem mar egy bakancsot es az teljes szét jott ami kb 10kbe kerult es a deichmannban vettem a noi reszleges es ott ilyesmi bakancsok nincsenek ami normalis anyagbol lenne legalabb es gondoltam bevalalok egy joval dragabbat.

Nem szeretnek minden evben bakancsra kolteni mivel egy telig huzza ki, nem hulyesegnek szantam a kerdest csak tanacstalan vagyok, arrol meg fogalmam se volt hogy ez pont katonai bakancsot arul mivel nem angolt tanulok.

Mielott még lehordanal embereket es elitelsz legalabb legyezves elotte hasznald az eszedet hogy talan miert nezelodok ilyen oldalakon!

Remelem normalis valaszt tudok toled kapni es megerteni hogy sajnos ami noi bakakcsok vannak azok szar anyaguak hiaba 10-20k kozotti ár kategoriaban tartozik!:)

2018. aug. 7. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha én a női részlegen vennék nadrágot mert azok kényelmesebbek a nyúlósságuk miatt akkor szerinted rendben volna?

Nyílván jönnének a kommentek hogy más a szabása az anatómia miatt!

Na ugyanez a helyzet a bakancsokkal is lehet méretileg jó lenne , de a férfiak rüsztje magasabb a nőknél ezért megint az anatómia jön szóba.

2018. aug. 7. 12:13
 6/17 A kérdező kommentje:

Ezt a nézőpontot megértem de vannak Unisex termékek is (ruhaban szerintem nincs ahogy irtad az anatomia miatt,de cipo van), fb-n rajuk irtam, sajnos a honlapjukon minden cipo egyben van azert nemtudtam ott kiigazodni rajtuk.

De vannak női bakancsok is.

2018. aug. 7. 12:29
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Én még olyan cipőboltal nem találkoztam , hogy kiírták volna “e terméket mindkét nem viselheti”

Pont amiatt amit írtam, egyébként ha sikerült kinyomoznod hogy van női bakancsuk is akkor miért itt erőltetted ezt az uniszex marhaságot?

2018. aug. 7. 15:36
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem eroltettem, csak szerintem nézd meg a honlapjukat hogy van elrendezve... ;)

Nincs szét valasztva hogy Ferfi vagy női hanem csak szín szerint van.

Már meg van milyet fogok tőlük rendelni.

Köszönöm szépen értelmes nézőpontodat!

2018. aug. 7. 16:51
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Csak szin szerint van rendezve?

Akkor ezen a kérdésen egyértelmü hogy a kislány férfi cipőn lovagol ami a szint illeti:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Tehát a nők rózsaszin, piros, zöld, fehér de kék semmi esetre sem mert az férfi szin közül választhatnak?

Amúgy szivike!

2018. aug. 7. 19:17
 10/17 A kérdező kommentje:

Nekem full fekete Nike cipőm van és az női:$

De azon a kerdesen belul ottani google linkre ra neztem es ott irva van hogy noi..xd

Őszintén én a Woman Stlye ra ramentem es ott dobott ki bakancsot:)

[link] ezen belul ez a bakancs: [link]

Egyes cipoknel oda van irva hogy unisex de amit be linkeltem azt fogom megrendelni.

Szerintem azt nők is hordhatjak:)

2018. aug. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!