A Double Red márka csak fiúknak szól a cipők, és bakancsok?
Figyelt kérdés
Lány létemre egy pár bakancs megtetszettXD
Megéri Unisex színben rendelni lánynak?
17l
2018. aug. 7. 05:49
11/17 anonim válasza:
Miből gondolod hogy női? Ráadásul fekete.
Hááát ez egy győnyörű darab, a nőiesség minden formáját megtestesíti... :)))
Megint ott vagyunk hogy szerinted látod pont amit írtam ez egy női betegség hogy ami nektek tetszik de férfiaknak gyártották nem számít mert szerintetek nektek is jó...
12/17 A kérdező kommentje:
Nézd meg a linket ;) Woman Style
Tudod mit jelent? XD
Nezz szet , oda van egyes daraboknal hogy Unisex ;)
2018. aug. 8. 08:42
13/17 anonim válasza:
Én élő boltokra gondoltam hogy ott sosem láttam ezt a női kitalált szót “uniszex” nem egy virtuális lapon ahová hogy eltudják adni a termékeiket mindent írhatnak.
14/17 A kérdező kommentje:
Őszintén én sem tudom , de akk miert nem lehetne hogy csak ferfiaknak van szanva es szivatnak az oldaljukon hogy minden cipo egyben van... En minden esetre azt fogom megrendelni:) gondolod irhatok emailt neked jol jartam-e vagy sem😂😂.
2018. aug. 8. 10:56
16/17 anonim válasza:
Miért van minden cipő egyben?
Logikus, mivel ez egy katonai bolt így egyértelmű hogy férfiak vásárolnak.
17/17 A kérdező kommentje:
De noi ruhak is vannak , bongesze at! ;)
2018. aug. 8. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!