Nincs bennem semmi extra, meg se talalom az evszak tipusomat. Tudnatok segiteni?
A borom nagyon vilagos, az arcom szeplos. Nyaron eloszor leegek, utana szepen barnulok. Ezzel egyutt a szeplok erosodnek.
A hajam barna.
A szemem kekesszurke, a pupilla korul halvanyak sargas szin megy korbe.
(Egyik kepen se vagyok)
Rengeteget nezelodtem neten, es arra jutottam,sehova nem vagyok valo, pedig rengeteg ilyen tipusu lany latok nap, mint nap. Nem ertem ezt a kategoriat mert nem tudjak mar valahova besorolni.
A szinek miatt szeretnem tudni.
Eddig nem hordtam szines ruhakat, csak feketet, feheret,szurker, a legextremebb a vajszinu. Ezen szeretnek valtozatni de nincs kiindulo pont.
Folytatom: a szeplők, világos szemek, hamvas tónusú (mindegy, hogy szőke vagy barna) haj, egyértelmű nyár.
Ha hamar leégsz, gondolom, inkább fehér, hidegebb tónusú bőröd lehet, ez megintcsak megerősíti.
Koszonom. :)
Ezert nem talaltam en semmit. Mindnehol ugy irjak: pl barna haj, zold szem, sotet bor=xy evszal. Ezzel elegge leszukitettek a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!