Milyen évszak típus vagyok? (Képpel) Légyszi ne azt írjátok h milyen ronda vagyok stb
Én tavasz vagy ősz szintípusra tippelek. Igazából hajszínt szeretnék váltani, már nagyon nagy a lenövésem. A képen nem látni de fekete a hajam és azthiszem elég rossz választás. Csokoládé barna hajszínt szeretnék vagy középbarnát (szőke vörös kizárt) de nem tudom jól áll - e. És a ruhák színe miatt sem ártana ha tudnám mi áll jól. Szintanacsadasra szeretnék menni de nincs a 250kmes körzetembe.
Kérlek ne csunyázzatok a kép miatt, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy szépség és főleg így smink nélkül még inkább bájosabb a helyzet. Köszi ha válaszoltok
Nagyon szépen köszönöm!
Aranyosak vagytok 😊
Én nyár típust azért zártam ki mert nekem nyáron nagyon szeplős az arcom meg a bőröm és aranylóak
De tényleg milyen "egyszerű" lány vagy!
Amúgy rád inkább a tavasz illene mint évszak mert akkor még minden amolyan fakó , nyáron azért van egyfajta erősebb színtónus.
F/42
Vigyázz mert a javarésze csak mártogatni szeretne.
Minden lehetőséget kihasználnak...
Az orroddal ne törődj, férfiak esetében csak előny mert ők így egyszerre két nőt tudnak kielégíteni, te viszont csak egyet...
Élvezd az előnyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!