Ha 2 lány ugyanazt a sminket keni fel, akkor miért van, hogy aki eleve rondább, az lesz a szebb?
Barátnőmről van szó. Ő pattanásos, rövid szempillákkal, én pattanásmentes, hosszú pillákkal. Smink nélkül tagadhatatlanul sokkal szebb vagyok. De ha kijavtjuk full tökéletesre mind a ketten a bőrünket, meg spirált, rúzst kenünk föl, akkor ő messze leköröz, sokkal szebb vonásai vannak és így nem látszanak a pattanásai.
Mit tegyek, hogy még szebb legyek???? Gonosz vagyok ha arra gondolok, hogy bárcsak ne múlnának el a pattanásai még egy ideig????
Pont ezaz... nem vagy te szebb, szimplán természetes állapotban jobb adottságaid vannak, amik sokat rontanak, de javíthatóak.
Neki a vonásai szebbek, amik igazán meghatározók.
Szóval ne áltasd magad, ő szebb nálad. El kell fogadni. Vagy élvezd ki, amíg nem lesz tiszta a bőre vagy nem kezd hosszú szempillákat hordani
Elsősorban is örülj annak, hogy nem pattanásos a bőröd. Egy természetes, egészséges arcbőrnél nincs szebb! A hosszú szempilláknak is örülj, mert a műszempilla elég drága (akár 10 ezer Ft is lehet a töltése 2-3 hetente). Arról nem beszélve, hogy a pattanásos arcbőr ápolása sem olcsó. Nyugtasson ez a tudat, hogy neked legalább ezekre nem kell költened. :)
Egyébként én úgy vettem észre, hogy általában a problémás arcú lányok mindig szebbek sminkben, mint akiknek nincsenek bőrproblémái. Persze ez csak az én véleményem.
Valószínűleg neki a vonásai alapból szebbek, pattanásoktól függetlenül. Ezen nem tudsz változtatni. Jó hír: neki a pattanásai el fognak múlni, de a te gusztustalan viselkedésed nem.
Egy dolgot értsetek már meg lányok; attól, hogy valaki más is szép, ti még ugyanúgy lehettek szépek, semmi okunk nincs irigykedni meg gonoszkodni egymással. Ha nem tetszik magadon valami, változtass, de ne másokat akarj lehúzni.
Minek az embernek ellenség, ha ilyen "barátai" vannak.
Előrszöe is, undorító ember vagy, barátnak meg nem mondanálak. Hogy beszélhetsz így a "barátnődről"?
Biztos egy agyatlan kis tinilány vagy...
Egyikőtök se kenegesse az arcát mert a pattanásos bőr csak még rosszabb lesz az eltömített pórusok miatt, neked meg a bőröd pár év múlva úgy megöregszik hogy bánni fogod a napot mikor a sminkekhez nyúltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!