Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuk! Szerintetek hogy szebb...

Fiuk! Szerintetek hogy szebb egy lány? Sminkkel vagy smink nelkul? Lányok! 👇👇

Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok szeretnem magam sminkelni csak nem tudom h megeri-e...

2016. aug. 9. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

A smink egy álarc. Sminkkel lehet, hogy egy picit szebb leszel, de az nem te vagy!

Smink nélkül vagy te saját magad! Egyébként a természetességet sokkal többen értékelik.

Smink legyen csak alkalmakkor egy picit, de ne hétköznapokon!

2016. aug. 9. 21:34
 2/10 anonim válasza:
32%
Én is 13 vagyok szolid sminket szeretem vagy hogy nincs rajta
2016. aug. 9. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak. :)
2016. aug. 9. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
Én csak a szememet szeretem kifesteni meg ilyenek.De nekem jól áll.13/L
2016. aug. 9. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Undorítóak manapság azok a lányok, akik öt kiló sminket kennek magukra. Szerintem egy 13 éves lánynak meg pláne nem kellene sminkelnie magát. Középiskolában is csak természetes hatást keltőt szoktak többnyire.
2016. aug. 10. 01:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
használj amit akarsz, de csak a jó ízlés határain belül, az emberek többségének úgyis lesz ellene valami megjegyzése, de ne felejtsd el, hogy nem nekik kell megfelelned, hanem magadnak.
2016. aug. 10. 01:59
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem 13 évesen még korai, de később abszolút semmi gond nincs a sminkel, persze normális határokon belül. Hülyeség amit az első mond, az is te vagy, csak kihangsúlyozod magadon a szépet, és elrejted amit el kell. Nehogy nekem valaki azt mondja, hogy azért mert elrejti a pattanásait, akkor hazudik:D Nyilván, nem a szélsőséges példát kell kovetni.
2016. aug. 10. 10:46
 8/10 anonim válasza:
11%
A smink az arra való hogy valami hibádat elrejtsd. Szerintem 13 évesen felesleges. Csak az sminkeli magát akinek rejtegetni valója van.
2016. aug. 12. 02:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rég óta úgy vagyok már hogy néha sminkelek, néha nem, és elég sok a bőrhibám... de a fiúknak ugyanúgy bejövök smink nélkül is... semmi különbség. Én ocsmánynak látom a bőröm smink nélkül, de ők nem így látják. Szóval nekem úgy tűnik felesleges a fiúk miatt sminkelni... max magad miatt sminkelj, ha akarsz.
2016. aug. 12. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mentek a lajkok!
2016. aug. 13. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!