Hogy szebb egy szemöldök? Többi lennt.
Figyelt kérdés
Ha vékony, vagy ha vastag?
Ha az eleje kocka alakú és elhalványul vagy egyszerűen kerek és az eleje is ugyanolyan színű mint a többi rész?
(Sminkelve értem ezeket.)
2016. júl. 20. 11:16
1/5 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy kinek melyik áll jobban, de én az elsōt jobban szeretem.
2/5 anonim válasza:
Mostanába elég trendi a vastagabb,de még ízléses szemöldök.Szerintem a kettő kozotti átmenet a legszebb!És szebb a természetes,mint a festett! :)
3/5 Sunshinedoll válasza:
Nekem a vastag tetszik és a nem kocka.
4/5 anonim válasza:
A szemöldökömnek nincs eleje, a szememtől kezdődik a szemöldököm, és csak nagyon halvány vonalakat szoktam oda húzni szemöldökecsettel, amin szemöldökpor van.
5/5 anonim válasza:
Nekem is a vastag tetszik, utálom a vékony szemöldököket, jó, hogy már nem a 2000-es évek elején vagyunk. :D A forma meg attól függ, mi áll jobban, nekem az elhalványuló kocka elejű jobban illik az arcomhoz, mint a kerek és nem átmenetes, de lehet, hogy neked pont fordítva van, ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!