Szerintetek melyik szemöldök a szebb?
2014. jan. 1. 12:41
1/8 anonim válasza:
Palvin Barbi szemöldöke és ott is a 2. kép
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon arcfüggő. Eleve pl. albának többféle formájú is volt. Van amelyiken képen szép, de volt ahol már túl vastagnak tartom.
Ha csak önmagában nézem, talán Barbié szebb.
4/8 A kérdező kommentje:
azért mert olyan a szemöldököm mint Barbié, de Albának a szemöldöke is tetszik.
2014. jan. 1. 14:17
5/8 anonim válasza:
Szerintem a második a legjobb, de tényleg arctól függ, hogy kinek melyik áll jobban.
7/8 anonim válasza:
Azzal ugye tisztában vagyunk, hogy a modellek nem szed(het)ik a szemöldöküket? Barbi első képén nincs kiszedve, a másodikon igen.
Albának pedig szerintem túl egyenes, és szerintem neki sem áll túl jól, de tényleg arcfüggű, de inkább az ívesebbek a jobban, tényleg a második a legelőnyösebb sokmindenkinek szerintem..:)
8/8 anonim válasza:
Palvin Barbara szemöldöke átlagos, mint ő maga, illik hozzá.
Jessica Albához illik az a szemöldök, és szebb is, mert ívesebb, de azon a képen (amit csatoltál), egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!