Igen, szebb.
De, nem szabad, hogy túlzó legyen. Egy ízlésesen felrakott smink, nagyon szép szerintem, tud adni egy olyan pluszt, amit nagyon szeretek.
De, tény, hogy a legtöbb lànynak nem is kellene semmilyen smink, olyan szép magàtól is.
Nyugodtan sminkelj, én azt mondom, de mindig csak kicsit és ízlésesen.
Nem szeretjük a sminket, rengeteget csalnak sokan az igazságot pedig elfedik.
Az átlag sminkelgetős nők/lányok maguk elképzeléseinek vakolják tele az arcukat...
A sminkesek 95%-a nem is hasonlít az igaz mivoltukra.
Szerintem egy arc ha alapból jó karakterű szépség az sokkal nagyobb s meghamisíthatatlan kincs, mint a sok vakolatos álarcot viselők.
Bennem is ezt szeretik s jó érzés, hogy igazi arcom vonza az ember tekintetét. Az más amikor művészeti fotózást csinálunk haverral.
Ő annyit mondott a jó alapból mégjobb eredményt tud kihozni.
Én voltam a fotós szerepben sokáig, de meguntuk a jelentkezők vakolat mániáját s mikor megkértük mossák le, hogy lássuk mivel dolgozunk...volt ám csúfkodás, mondogalódás a részükről.
(havernak viszont 2 év könyörgés után adtam be derekam "jólvan vállalom")
Érdekes fiú/férfit egyszerűbb volt találni, mert nem maszkoznak.
Volt hogy postára mentem felvenni az új megrendelt objektívet s hazafele zebránál megláttam a számunkra megfelelő karaktert.
A megjelenése és kisugárzása is megvolt hozzá, fura s necces volt rávenni; főleg csak így az utcán leszólítva.
+ ha pasi lennék:
Egy lánnyal való ismerkedést úgy kezdeném: Kap sminklemosót ott helyben szedje le, megtépném a haját igazi-e, bele nyúlnék a melltartójába mennyire van kitömve..stb 😂😂😂
Az én ismeretségi körömben a srácok/férfiak is így állank hozzá a sminkhez, mint én.
+ nem szeretik amikor pl öleléskor összekenik őket sminkkel, csókkor a vacakabbnál vacakabb ízű rúzsok,szájfényeket.
Amikor bemutattam egy új terméket haverok körében is, teljesen ki voltak fagyva mit vittem a társaságba 😂 mágneses műszempilla
Meg akartam valamelyiket kérni had gyakoroljam afelrakást máson, hogy a kiszemelt másik modellnek ne nyomjam ki a szemét a tavaszi "sakurArt" fotósorozatkor, de úgy tűnik őt kell külön ezzel majd nyúznom.😇
S egyik kommentelőnek igaza van...
Sajnos sokan olyanok akarnak lenni mint a magazinos fotó modellek...
De elfeledik azt, hogy azok termék/reklám bemutatók vagy művészeti fotók (ebben dolgozunk).
"+ ha pasi lennék:
Egy lánnyal való ismerkedést úgy kezdeném: Kap sminklemosót ott helyben szedje le, megtépném a haját igazi-e, bele nyúlnék a melltartójába mennyire van kitömve..stb "
Persze, belenyúlnál a melltartójába, lol, nincs akkor a szerencséd. Már sokkal előbb pofozva lennél. Meg is érdemelnéd. Amúgy meg tuti pasi vagy, lerí az irásodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!