Szerintetek milyen egy nagyon szép lány?

Sajàt stílusànak megfelelő ruhàkat hordjon, sminkeljen ha akar, stb.
A lényeg, hogy önazonos legyen. Nem csak a külsősègek hatàrozzàk meg, hogy valaki jól nèz-e ki. Önazonosan és magabiztosan egy szimpla fehér póló, farmer kombóban is lehet valaki nagyon szép. Ha meg ezek nincsennek meg, akkor hiàba visel valaki magassarkút, kisruhát, stb.

Ha egy lány azt csinálja, ami mondok, úgy öltözik, ahogy én mondom, és annyit sminkel, amennyit én mondok, azt cselédnek hívják, esetleg szukának, de nem lesz attól nagyon szép, hogy úgy ugrál, ahogy én fütyülök. :)
Létezik olyan, hogy egyéniség, meg olyan is, hogy személyiség. Keresd meg a tiédet, ott lesz valahol mélyen.

Természetes.
Mind a külsejét, mind a viselkedését illetve.
Olyan ruhát hord és úgy öltözik, ami illik hozzá és a személyiségéhez. Illetve van kisugárzása.

Természetes, a jó alapon pedig sok minden csak előnyösebben áll neki.
Arányos testvonal, szép arc, rendezett s ápolt haj, körmök (nem festett se mű, hanem eredeti),
egyedi s önmaga stílusát mutassa a világnak, ne ezt a klónos visszataszító divatot majmolja.
A tekintet, kisugárzás, inteligens, kommunikáció képes, pozitivítás, egészséges önbizalom, egyenes hát, méltóságteljes, bárkivel akivel beszél legyen határozott ez pl bárki felé nyitott szemkontaktus.
A szájhősök, okoskodók, semmit tudó emberek ezzel a sablon stílussal már taszítóak.
Arról nem is beszélve a legtöbb ember semmihez se ért (nem csak nőknél), csak amiről papírja van, de sok esetben ahhoz se.
S lehetne még mesélni.
Van egy csaj, akit biciklin látni sokszor magassarkúban elegánsan kiöltözve. A kisugárzása vonzza az emberek tekintetét (enyémet is), arca is szép, meglepően sportos, ez látszik ahogyan kezeli a biciklit s zebránál álló helyzetből pár tekeréssel tartotta az autók tempóját majdnem. Volt hogy A2-es mappát vitt. Utána néztem és sok mindennel foglalkozik.
Több művészeti ágon munkálkodik, laboros, tollasozik, röplabdázik, autó helyett biciklizik inkább.
Amikor testre simuló popsiig érő pulcsiban volt látszott az alkata rendsen, arányos homokóra alkat.
Gondolkodtam leszólítsam-e, de láttam a karika gyűrűt a kezén 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!