Szerintetek szép ez a lány?

Bizony hogy az!
Mi az hogy...
F/42

Uristen en ismerem!! Foti es egy suliba jartam vele 😂😂😂
Egy tunderi, aranyos kislany volt. Most meg tiszta vakolat es rbanckodas. Bar mar nem jarok arra, ahanyszor lattam a buszmegalloban, mindig szetvolt csapva, kise tudta magat normalisan sminkelni, lefolyt a szemhejtusa stb.
Nagyon nem hasonlit eloben a kepeire, szoval ennyit az instagramrol..
Ja es amikor kicsi volt es butacska, elmeselte nekem meg tobb lanynak, hogy ami szepsegversenyekre jart, megnyerte oket, de apuci fizetett erte a zsurinek..
Ennyit rola. Egyebken meg mivel ismerem es tudom, hogy nez ki eloben, nem 20+nak mint a kepeken, hanem meg a sajat koranal is fiatalabbnak, igy azt mondom ra, hogy atlagos.
Instan egy kepet se fogtok talalni rola amin valojaban ugy nez ki, ahogy..

Én egy képet sem láttam, ahol normálisan látszana. Mindegyiken hat kiló smink, filterek. És ez a szájtartás ... :D
De szép lehet, már amennyire látszanak a vonásai. Nem tudom, minek csinálja ezt magával, valószínűleg nem lenne rá szüksége.

A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Szép, de mű, magamutogatós gazdag p..csa, akinek nem biztos, hogy ész is van a fejében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!