Jó lesz ez a ruha iskolai bálra? (kép)
Figyelt kérdés
Holnap venném meg, de kétségbe estem. Ilyesmi szokott a lányokon lenni, de azon gondolkoztam, hogy nem-e túl kihívó-e ez egy iskolai bálra a vaskarikák miatt az elején (vendégként megyek). A válaszokat előre is köszönöm. 18/L
u.i: a nadrágot ne nézzétek :D lusta voltam próba közben levenni teljesen.
2017. nov. 30. 18:48
1/9 anonim válasza:
Sztem ez tökéletes nekem tetszik ,lehet én is megveszem :
Teljesen nem idetartozik bocsi de a popsira edzel? Én már régóta probálkozok h ilyen legyen
20/l
2/9 Sunshinedoll válasza:
Igazából nem, tényleg nem bálba illő ruha, de a 18-20 éves lányok ilyeneket vesznek fel a bálokra, ahogy észrevettem, szóval nem gáz végülis, nem fogsz vele kitűnni.
3/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem ezv milyen márkájú nagyon megtetszett? Előző voltam
5/9 A kérdező kommentje:
H&M-es igen. :D
2017. nov. 30. 19:13
6/9 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, azoktól karikáktól még nem lesz kihívó.
7/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek, köszönöm a válaszokat :) akkor szerintem megveszem holnap :D
2017. nov. 30. 19:15
9/9 anonim válasza:
Lehet kicsit megkésve, de szerintem is jól áll, az alkalomhoz is passzol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!