Gimis lányok! Ti átlagosan havonta mennyi pénzt költötök ruhára? Hol vásároltok?
Időpont ma 18:09
Vélhetőleg azért, mert a szüleik biztosítják nekik az anyagi hátteret. Netalántán irigy vagy? :O Ha van miből, akkor miért ne?
Köszi a válaszokat :))
Jöhetnek még!
Hát összeget nem tudok mondani, mivel ez mindig változik. Általában sokszor veszek kis összegben ruhát. Kivéve kabátot és cipőt, mivel azt jobb esetben több évig is hordom. Mikor évszakváltás van, akkor szoktam néha nagyobb összegben költeni, mert ilyenkor több minden is kell és akkor egyszerre letudok mident 1 vásárlással. Pl. most ősszel kell majd farmer, hosszú ujjú, cipő, szóval ez egy kicsit drágább mulatság lesz.
A városunk adta lehetőségek (sajnos) kimerülnek a H&M és a New Yorker fogalmában, ezért ott szoktam vásárolni, nagyon ritkán a Takkoban. Cipőt pedig a Deichmannban, ritkán a CCC-ben szoktam venni
Köszi a válaszokat! :)
Azért érdekelt, mert én szinte csak ruhára költöm a zsebpénzem, és nem tudok, hogy ez sok-e.
Köszi a válaszokat! :))
A zsebpénz alatt, az ünnepek alatt kapott pénzt értettem. Szülinap, karácsony, stb.
Nálunk nincs olyan, hogy havonta kapok valamennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!