Csajok, nők, akik szeretnek mindig jól kinézni! Ti milyen gyakran vásároltok magatoknak ruhákat?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 15:20
2/5 anonim válasza:
Én elég sokszor. Plázázni nem szeretek. Kis butikokban szoktam vásárolni. Nagyon változó, de úgy általában havi 4-5 alkalommal.
3/5 anonim válasza:
Ált. havi egyszer elmegyek turkálóba. Ha vmi konkrét cucc kell, és egyik helyen nem találok, akkor akár több helyre is, de az elég ritka - pl. most 2 esküvőre is hivatalos voltam, és legalább 8 turiba elmentem, hogy találjak normális, jól álló, elég elegáns de az illemszabályoknak is megfelelő ruhát. És közben a többi dolgot is azért megnéztem :). De azért az esetek többségében marad a havi egy turkálás.
4/5 anonim válasza:
Én sokat plázátok,kb. Minden második héten de mindig csak egy egy pólót és gatyát veszek. De három havonta szoktam menni másik városba nagyobb plázákba és ott rengetegeg vásárolok! Nagyoon szereteeek
5/5 anonim válasza:
Változó. Van, hogy hetente veszek egy ruhát. De van, hogy csak 2-3 hetente, hónaponta. Attól függ találok-e olyat ami igazán tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!