Gimis lányok! Ti átlagosan havonta mennyi pénzt költötök ruhára? Hol vásároltok?
Nálam nem szabvány, hogy minden hónapban X összeget áldozok ruhára. Gyakran több hónap is eltelik, mire oda jutok, hogy nyugodtan shoppingolhatok, valamikor meg egy héten többször is hazajövök valami újdonsággal.
Nagyon fontos a minőség, így messziről elkerülöm a H&M, C&A jellegű üzleteket.
Az Orsay úgy gondolom ár-érték arányban elég jó, a Marks & Spencert is imádtam, amíg nem vonultak ki.
Szívesen vásárolok a Van Graafban, Peek & Cloppenburgban, Tom Tailorban, a Pepe Jeansben, de a különféle magyar tervezők ruháit is nagyon szeretem.
Leginkább a Bershkában szoktam vásárolni, imádom azt a butikot♥ Emellett a New Yorker, Stradivarius, Tally Weijl, H&M, Reserved, néha C&A ahol szoktam pénzt költeni.
A pénzem nagy részét én is ruhákra meg sminkekre költöm😅 Meg néha veszek könyveket, temperákat meg vásznakat, de ez mellékes. Igazából nem tudom mennyi pénzt költök rá havonta, egy tizes biztos elmegy a felsoroltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!