Egy lány lehet úgy szép?
17 éves vagyok 53 kg 163cm.
A hasam nem nagy,de a derekam idegesítően széles.....akár milyen ruhát veszek fel mindig ki ,,dudorodik" a derekam...Szoknyát sem feszes pólót nem merek evégett felvenni...
Attól még lehet egy lány szép ha vastag a dereka? És mindenkinek az az első amit ki szúr.?

Nem egy testrésztől leszel csúnya ha amugy az összkép rendben van.
Amúgy én is pont olyan magas vagyok mint te csak 5 kilóval könyebb. Én is vastagnak látom a derekamat mert sajnos sokszor fel vagyok puffadva (ibs-em van és amiatt)
De te ettől függetlenül nyugodtan hordhatnál szoknyákat. Én pont azt figyeltem meg hogy egy jól megválasztott szoknya vagy egyberuha sokat dobb rajtam.

Nem tudom elképzelni milyen az amikor valakinek kidudorodik a dereka :D
Nem ettől lesz szép egy lány, plusz megtanulhatsz az alkatodnak megfelelően öltözködni. Mindenkinek vannak olyan fazonok amik jobban állnak. Nézz szét az egyenes testalkatnak (rectangle, banana angolul) szóló tippek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!