Mi a különbség a "jó csaj" és a "szép lány" kifejezés kozott?
A jó csaj az egy sokkal "lenézőbb" dicséret, már ha ez így értelmes, a jó csajt sokszor úgy folytatják az emberek hogy Jó csaj benne lennék egy partiban vele, stb...
Az hogy szép lány udvarias, és kifinomult, sokkal jobban esik egy lánynak ha ezt mondják neki. :D
Ezen még nem gondolkodtam el, de mindkettőt megkapom, harmadik kifejezés rám "kemény dió".
Legutoljára anyám kollégái mondták ezt, akik végig nézték, hogyan rázom le magamról az egy évvel idősebb főnököt úgy hogy fokozatosan tördeltem le az egójának szarvait. 😂
Van amikor csak árnyalatni. Akár attól is függhet, hogy kinek, milyen szituációban mondom... Nyilván nagyon formális szituációban nem fogom a "jó csaj" kifejezést használni.
Emellett a "jó csaj" kicsit a szexuális kisugárzásra is utalhat, míg a "szép lány" inkább esztétikára.
Például egy 10-12 kislány számomra lehet szép, esztétikus külsejű, de jó csaj nem, mert nem vagyok pedofil. Ellenben lehet, hogy egy vagány, erősen sminkelő vagy tetovált lányra elismerem, hogy jó csaj, mert mondjuk a testarányai jók, vonzó lesz valamilyen szinten, de szépnek nem fogom tartani, mert más a szépségideálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!