Ti a tükörben látjátok magatokat szebbnek, vagy a fényképeken?
Figyelt kérdés
elsősorban olyan képekre gondolok amin nem a kamerába néztek... Én azt tapasztalom hogy a tükörben nagyon jól nézek ki, a képek meg annyira gázok hogy jobb bele se gondolni... Mint valami eredeti lúzer2019. febr. 9. 20:41
1/12 anonim 

válasza:

Én sehogy nem látom magam annak
3/12 anonim 

válasza:

Tukorben. De atert is, mert ugy szoktam meg az arcomat. Probald ki, hogy megtukrozod a rolad keszult fotot, egybol ismerosebbnek tunik majd amut latsz.
4/12 Metionin 

válasza:

Tükörben. A képeken rendkívül gáz fejem tud lenni, főleg ha nem veszem észre hogy fotóznak. Videón nézek ki a legjobban.
5/12 anonim 

válasza:

Én egyformán rusnya vagyok, ez is egy képesség ám.
6/12 anonim 

válasza:

Tükörben.
Ritka, mikor azt mondom, hogy tényleg jó kép lett rólam
7/12 anonim 

válasza:

Tükörben egy fokkal jobb, mint fotón. Bár egyszer készültek rólam profi fotós/sminkes által készített képek, az tetszett, bár az már szinte nem is én voltam.
9/12 anonim 

válasza:

Én mindkét helyen elegge szenvedek sot mégjobban amiota megtudtam hogy a tukorben allitoag 5x szebbnek latjuk magunkat.
De inkább tukorben szoktam szepnek latni magam, nagyon keves elonyos kep keszul :/
10/12 anonim 

válasza:

Én mindegyik helyen, de a képeken egy kicsit jobban nézek ki! De azért tükörbe is jó
22/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!