Nagyon zavar, hogy fényképeken ha a kamerába nézek akkor nem tetszik az arcom. Ugye fordítva látom mint a tükörben. Mit tegyek?
A tükörben tetszek magamnak, ha selfiet készítek egy alkalmazással úgy is jól sikerül a kép.
Ha valaki lefényképez valahogy az arcom felei fordítva vannak (remélem értitek azért miről beszélek) így nagyon elkeserít a látvány, nem tetszek magamnak.
Más emberek képein ez nem tűnt fel, sem a valóságban ha találkoztam velük.
Most én gondolom rosszul? Vagy mi lehet a gond?
Lehet ezen vaalhogy segíteni hogy ha más fotóz engem akkor is tetszen az eredmény?
A lány hiúságára számomra akkor derült fény, amikor láttam, hogy órákat áll a tükör előtt!
A tinilány hiúságból kifestette az arcát és a körmeit. A doktor úrnak írt válaszlevelemben csak annyit írtam, hogy „Tisztelt Kovács úr!” és ezzel megsértettem a hiúságát.
egyrészt ahogy írtad, te máshogyan (tükrözve) látod magadat a tükörben, mint ahogyan mások látnak téged kívülről. mivel másokat te is kívülről látsz, ugyanúgy, ahogyan a fotózik készülnek, így nem érzed az eltérést, amit magadnál látsz.
egyrészt fotózást magad minél többet, nézz magadról több fényképet, hogy megszokja az agyad a látványt és a fejedben össze kapcsolódjon a benned kialakult képpel. így a több képből a jobban sikerült éket is könnyebb kiválogatnod.
valószínűleg a szelfi lehet már jobban hozzászokott az agyad, mert többet csinálsz magadról, meg ott látod élőben magad, ahogy készül, így jobban elfogadod magadban.
másrészt a rólad készült fotók (különösen a szelfik amúgy) nem ugyanolyan optikai torzítással, látószöggel készülnek, mint az emberi szem természetes működése. emiatt fizikailag máshogyan is képződik le az arcod a fotón. ha ezt jobban meg akarod ismerni, akkor olvass utána a portré fotózás ismereteinek. egy jó fotós jobban tudja, hogyan kell természetesebb hatású, kedvezőbben mutató képeket készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!