Mi volt a legnagyobb valtoztatas a kinezeteden amit a parod hatasara/keresere tettel magadon?
hajvagas/növesztes, ekszerek viselese, piercingek tetovalasok ,testmodositas , plasztika ,ruhazat ...stb
Szabad finoman arra törekedni ,hogy a masik valtoztasson a külsejen vagy nem?
Én tetoválást és piercinget is csináltattam a párom kérésére. Alkar és váll tetoválásom lett és mindkét fülem kitágítattam. Ezen felül még lett septum, köldök orr és ajak pc-m.
A septum PC-t a tágítókat és a tetkókat csak a párom miatt csináltattam meg.
Semmi extra, csak sexy fehérneműket hordok mióta vele vagyok, mert tudom , hogy imádja. De nem külön kérés ez sem, csak látom rajta, mennyire tetszik neki. Meg most ledobtam 10 kilót a karantén alatt, azt sem pont miatta, de látom, hogy tetszik neki, hogy vékonyabb lettem.
Imádja a hosszú hajat, és én is. De nekem sajnos elég nehezen növöget, ezért sokáig hordtam póthajat meg néha csatosat most is szoktam.
Ő pl miattam levágatta a haját mikor ismerkedtünk. Nagyon nem bírom , ha egy pasinak hosszú a haja, főleg ez a kukás zsák fazon szerintem okádék. Úgyhogy mondtam, ha szeretne randizni, ezt intézze el. Mert amúgy normális séróval nagyon jó pasi, de az a gizda haj senkinek nem áll jóll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!