Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki miért teszi magával ezeket...

Ki miért teszi magával ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

Ki miért csináltat plasztikai műtétet magán pl mell nagyobbítás?

Ajak feltöltés?

Szolárium?

Piercingek, tetovàlások?

Műszempilla, műköröm, póthaj?

Hajfestés, szemöldök tetovàltatás?

Aki például edzeni kezd és lapos hasat csinál magának, feszes kerek feneket.?

Bennetek mi játszódik le hogy ennyi változtattok magatokon?

Úgy érzitek a mai világban csak így tudjátok jól érezni magatokat, párt találni?

Kérlek mindenki írja le akin bàrmelyik dolog megtalálható, hogy ő miért vàltoztatott magán.

2016. dec. 12. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nyílván azért csinálják mert nem tartják magukat ezek nélkül elég szépnek.Kivéve a tetoválásokat.
2016. dec. 12. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Bár rám egyik sem illik, de a szemöldökömet is sminkelem. Nincsen sem befestve, sem tetováltatva, de átrajzolom szemöldökceruzával azért, hogy látszódjon. Sajnos a szemöldököm szőke szálakból áll, és smink nélkül nem probléma, de ha ki vagyok sminkelve (csak szempillaspirált használok), akkor nagyon ijesztően néz ki, hogy a szemeim ki vannak sminkelve, de nincsen szemöldököm. :(
2016. dec. 12. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Én azért edzek, mert magamnak akarok megfelelni, nem másoknak.

Már eljutottam arra a szintre, hogy nem nagyon érdekel mások véleménye. Persze, valamilyen szinten szerepet játszik, hogyha rám néznek jó benyomást keltsek az emberekben, de nem akarok ilyen szempontból pl. sikeres lenni a fiúknál, vagy hogy irigykedjenek rám a lányok. Inkább csak annyi, hogy "egy életem van" és megpróbálom kihozni belőle a maximumot.

A köldökpiercingemet is azért csináltattam meg, mert nekem tetszett. Ha be festettem a hajam, csak azért mert valami újat akartam kipróbálni...:)

2016. dec. 12. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ajakimplantátumot azért tetettem be, mert sokkal jobban tetszem îgy magamnak. Amíg nem volt, mindig ki kellett húznom az ajkaim, de az egy szenvedés volt, mert folyton lekopott és a fényviszonyoktól függően hol alig látszott, hol olyan volt, minta bajuszt rajzoltam volna magamnak, szóval ez volt a legjobb megoldás.

Edzeni elsősorban azért kezdtem, mert egészséges szerettem volna lenni. (Am cukorbeteg vagyok) Azelőtt sem volt semmi baj az alakommal, vékony voltam, 85-61-93-mas méretekkel rendelkeztem, azóta a derekam kisebb, a fenekem még nagyobb lett, de nem bánom, sőt, így jobban tetszik és mindenki másnak is és a sport nagyon jót tesz a közérzetnek is, a legjobb stresszoldó, szóval nem hagynám abba akkor sem, ha holnaptól a bojlertest lenne a divat.

A külvilág és a pártalálás nem motivál, így sem tartozom a mai nőideâlról alkotott képbe, hogy módosítottam magamon, mert pl hófehér a bőröm, rövid (vállig érő) a hajam és "kicsi" a mellem, de ezeken nem változtatnék, mert nekem így tetszik.

2016. dec. 12. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:

piercing és hajfestés egyszerűen tetszik. szebbnek látom magam, mindig is tetszettek ezek a dolgok, akkor miért ne lehetne nekem is? kevésbé látom unalmasnak is magam ezekkel.

edzeni azért edzek, mert számomra visszataszító magamon a háj. egyszerűen gusztustalannak érzem magam. és sokkal egészségesebb is vagyok így, jó érzés fittnek lenni.

nyilván az is előny, hogy ezekkel tetszem a páromnak, de nyilván nem ez az oka. elvégre mindenkinek más tetszik, tehát elég nehéz lenne párkeresés miatt változtatgatni, mert mindenkinek más tetszik. tehát ez abszolút lehetetlen.

2016. dec. 13. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Haladok sorba.

Tetoválást nem azért, mert ettől szebbnek gondolom magam. Nincs sok (3 db) mind kicsi, de számomra fontos dolgokat emlékeket örökítenek keg, amik így mindig velem lesznek.

Műszempillát egy időben hordtam, oka hogy kiemeli a szemeket, így nem kellett a sminkkel foglalkoznom, és időt spóroltam, de már nem hordok.

Műkörmöt saját magam csinálom magamnak... ez megint nem egy cucc amitől szép leszek, kreatív vagyok, szeretek festeni alkotni, és a körmeimre is mindig mini alkotásokat szoktam csinálni. Mint pl ez: [link] (ez nem az én munkám, de az enyém is nagyon hasonló lett a csajtól vettem az ötletet)Nem csicsás agyon kővel kirakott körmöket, hanem jeleneteket festek rá, mint egy mini vászonra, és a folyamatot jobban élvezem, mint azt, hogy nekem most műkörmöm van. Ha nem lenne ilyen picike a körmöm, nem hosszabbítanám meg, és biztos nem járnék amúgy körmöshöz sem, ha magamnak már nem tudnám valami miatt megcsinálni.

Festem a hajam már egy ideje mélyvörösre. Nagyon fehér a bőröm, szürke szemem van, a hajam alapon pedig hamvas barna, ezüstös fénnyel, és ez így együtt olyan hatást kölcsönöz az arcomnak, mintha a koporsóban lenne a helyem. A vörös haj visz egy kis színt az arcomhoz.

Sportolni nem azért sportolok, hogy instára feltölthessem a kondis képeim (ilyet nem szoktam csinálni) hanem mert a hobbim a hegymászás, túrázás, és ehhez elengedhetetlen a jó kondíció, a kiválló eggyensúlyérzék, és hogy az izmaid bármilyen helyzetben megtartsanak.

Ezzel persze az is jár, hogy formálódik a test, ami nem hátrány, de én nem azért csinálom, hogy szexi képeket posztolhassak. A többi nem jellemző rám.

24/N

2016. dec. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!