Lányok/Nők! Ti mivel nem vagytok magatokon megelégedve? Bármit írj le amivel nem vagy.
Az is jöhet amin már változtattál és az is amin nem. Külsőleg érdekel. Mennyi az önbizalmad így?
Bocsi a kérdésekért, köszönöm ha őszintén megválaszolod! :)
18 L
Anno uszodába elkaptam egy bőrbetegséget s kivagdalni tudták csak a combomból, amiknek csúnya nyoma maradt. :(
Meg szeretem a hosszú lábakat, de nekem csak magassarkúba van olyan hosszú xD de ludtalpam miatt nem bírom sokáig hordani.
Mellemen folyamat kell az izom építés s unom már. Igaz az eredmény magáért beszél, de meló mellett egyre kevesebb kedvem van s kényszeresen csinálom.
Művészként a szépség ideál számomra fontos s magamon is folyton csiszolgatok természetes módon.
Imádom a hosszú hajamat csak kibontva nem mindig előnyös pl rá ülök, az ágyba rá könyöklök vagy a párom x'). Öhh szexnél meg nem éppen előnyös kibontva.
De folyamat se hordhatom összekötve.
De de de szeretem o.o
Mondjuk amikor a vízből felemelem a fejem jó súlya van.
Körmeim egészséges hosszú fehérek (4-8mm általába) 4mm nél rövidebbre nem vágom. Csak akkor vágok ha hosszú vagy bekövetkezik pl egy rossz vágás amikor faragok s nem szeretem, de olykor kisebbre kell vágnom, ami fura érzés is.
Az irritáló szörzet növés s a 2 naponta eltávolítás, de ezzel tuti nem vagyok egyedül.
Kilézereztetem mindet, amint lesz arra is keret.
24/N
En ram sokan azt mondjak ha nem lennek 160 cm csak akor mar reg a legnevesebb divatmaraknak lennek a Top modeljuk de tenyleg az arcom alakom meg van hozza csak a magasagom nem.
Na ezzek utan gondolhatjatok mi nem. Ja mwg kicsi a melle lapos a fenekem tul vekonyka is vagyok melesleg hofeher borel ugy nezeki mint aki az Ehezok didalabol menekult. Sokan azt hiszik ehes vagyok ezert. Nem beszelve a szem alatt levo halvany szeplok is a majd nem feher szempillak. Egyepkemt tokeletes lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!