Nagyon nem vagyok megelégedve a külsőmmel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon magas és széles a homlokom, ami már önmagában elég visszataszító, de a szemöldököm nagyon vastag, és nagyon letörik az orrom felé ( mint amikor mérges feje van egy embernek). Emiatt régebben nagyon sokan csúfoltak. Pont úgy néz ki a fejem, mint a filmekben az ufóknak. Szemüveges is vagyok, de az utóbbi időkben kontaktlencsét hordok, a szemem mivel több évig hordtam szemüveget, nagyon fáradtnak és kicsinek tűnik ( mint mikor valaki aki szemuveges leveszi a szemuveget.) A homlokom eltakarása végett fufrut hordok, amire minden nap rengeteg hajlakkot kell raknom hogy egész nap úgy maradjon , minden reggel kb fél- háromnegyed óra mire normálisan megcsinálom a hajam úgy, hogy a fejem felét eltakarja. A testem és a fejem mérete nagyon aránytalan, a testem nagyon sovány és kicsi, a fejem pedig aránytalanul nagy. Emiatt már nagyon sokszor voltam depressziós és nagyon rossz ezzel minden nap együtt élnem. Nagyon rossz a gondolat hogy más velem egy idős fiúknak normális, arányos fejük van. Lehet hogy nem hangzik így egy komoly problémának de nekem nagyon megbélyegzi a mindennapjaimat. Kérlek csak komoly válaszokat írjatok. Mit tegyek hogy bármin is javítsak? 16/f2016. máj. 3. 15:13
1/2 anonim válasza:
Homlokkal nem tudsz mit kezdeni, növessz frufrut.
A szemöldököt meg ki tudod szedni, menj el kozmetikushoz.
2/2 anonim válasza:
Magas homlokra jó, ha a lefelé fésült hosszabb haj.
Pl:
A soványság ellen hízás a megoldás, sport mellett vigyél be több kalóriát a szervezetedbe és ne egészségtelen ételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!