Nem vagyok megelégedve a külsőmmel, mit tehetnék?
21 éves lány vagyok. Az alakommal és a magasságommal nincs problémám. Viszont az arcommal és a frizurámmal annál inkább. Mitesszeres és zsíros a bőröm. Ezt kezelem, néha szépen eltűnnek a pattanások is, viszont menstruáció előtt és közben szintén megjelennek a bőrömön. A hajammal is gondban vagyok, mit lehetne vele csinálni. Elől frufrus, hosszú hajam van (váll alatti hosszúságú). Eleinte eltűztem oldalra a hajamat hullámcsattal, de ezt meguntam. Néha összekötöm lófarokba. De már azt is kezdem megunni. Festetni és melíroztatni nem szeretném. Párom szerint így vagyok jó, ahogy vagyok. De én valami miatt mégis úgy érzem, hogy nem vagyok elégedett önmagammal. Szeretnék kicsit megváltozni, kihozni magamból a legtöbbet, amit csak lehet. De nem tudom, hogy kezdjek hozzá?
Csak normális válaszokat várok! Köszönöm!
sajnos menstruáció előtt meg közben nekem is elég csúnya a bőröm.én próbálok minél többet smink nélkül lenni,hogy szellőzzön a bőröm,és Balea arcradírt használok reggel-este,és epres arcmaszkot is szoktam néha használni,attól szépen kisimul.
Frizurát illetően talán más formára vágatni ha nagyon unod vagy pedig itt van pár vido ezek viszonylag könnyen elkészíthetőek és szépek:
A zsíros bőrödet bőrgyógyásszal kellene megvizsgáltatni, kozmetikushoz kellene járni, lehet ő is tud javasolni valamit; a hajadat kedved szerint variálhatod, hullámosíthatod, göndörítheted, kivasalhatod, tupírt is használhatsz, különféle mutatós csatokat használhatsz oldalra tűzögetéshez,használhatsz haj pántokat esetleg, fel is tűzögetheted kisebb tincsenként hullámocsatokkal megtűzve, sokféle képpen lehet variálni a hajunkat, csak a képzeleted szabhat határt!:)
pl, tűzögetett hajra : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!