Lányok, nők ki mennyit költ magára havi szinten?
Ruhákat vásárlásával ne számoljunk.
Mi az átlag amit minden hónapban elköltesz, manikűr, pedikűrre stb? :)

Én se értem a pontozást és már-már a nevetségesség kategóriájába tartozik. Mivel másabb a 3-as válaszoló kommentje, mint az enyém? Semmivel. Övé mégis 100%, az enyém meg 10%.
Egyén függvénye minden.
Azért valaki felvilágosíthatna, mert nem szeretnék tudatlanul meghalni.
Én senkit sem pontoztam le csajok!
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊

Jó kérdés, kb csak a betét-tampon ami haviszinten kötelező összeg. Az összes többi piperét elegendő ritkábban vennem. Dezodor, fogkrém, sampon hónapokra elég.
Körmöshöz nem járok, magamnak csinálom így arra sem költök havonta kötelezően, néha kell egy új körömlakkárnyalat, matrica, lemosó, vagy ha elkopik a reszelő annak a cseréje.
Fodrász 3-4 havonta az 4-5ezer forint. Mosás vágás, a hajam nem színezem. Szemöldököm magamnak szedem.
Átlagosan talán 2-3 ezer körül, de több olyan hónap van amikor nem veszek semmit. Akció esetén pedig van, hogy előre készülök. Most a karácsonyi csomagokat árazták le, az éven nem kell dezodort vagy tusfürdőt vennem és 3ezret sem fizettem :)

Kozmetikus 5000, körmös 3500.
Kozmetikumok 5-10 ezer közt, ahogy fogy.

Körmöm 5.000
Fodrász(évente kb 4x megyek) 3.000
Alapozó, szenceruza, szemhélytus 1.000-2.000
Edézs 5.000
Betét 3.000
Kozmetikus 2.000
Hővédő, wax stb 2.000-4.000
Havonta összesen 21.000-24.000

Nem járok manikűrre, pedikűrre, kozmetikus sose látott még (orvos igen, nyugi). Fürdeni szoktam, rendszeresen, hajat is mosok ugyanígy. (Nem vagyok büdös és igénytelen)
Inkább egy alkalommal költötök el sokat tusfürdőre, testápolóra, dezodorra és a többi cuccra, ilyenkor egy jó 3 hónapra valót felhalmozok, és addig a drogéria közelébe sem megyek, amíg kitart a kis készletem, így sokkal kevesebb haszontalan vacakot veszek meg. Ilyenkor irreálisan magas összeg jön ki, változó is mindig (ha elfogy tényleg mindenem, az brutális), de minden benne van a kozmetikumoktól, tisztálkodószerektől, egészségügyi cuccokon át, a sminkekig.
Köszönöm szépen! :)
Akkor én is leírom a saját hónapomat, valakinek lehet h sok lesz..
Manikűr 4500 ft.
pedikűr 2500 ft.
Szempilla 8000 ft.
Szemöldök szedéa festés 1200 ft.
Fodrászhoz nem járok sem kozmetikushoz, mert a hajam nem festetem levágni pedig tesóm szokta. Az arcomat pedig itthon rendezem. Sampon balzsam,további hajápolók illetve dezodor,spray parfüm arckrémek nekem havonta kellenek ezek összesen kb 10000 forintra jönnek ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!