Kosaras vagy csak hobbi szinten kosarazó lányok mekkorára nőnek? (többi lent)
Érdekelnének a saját tapasztalatok is!
Kosarazó lányok hány centi magasra nőttetek? Az anyukátokhoz képest magasabbak vagytok?
kicsit furán fogalmaztál,nem attól nő az ember hogy kosarazik.
én 184 cm vagyok , anyukám pár centivel alacsonyabb
17/L
aktiv kosaras voltam, csapatban is játszottam, de nem nőttem tőle semmit, 164 cm vagyok! (a fürgeségemnek és a gyorsaságomnak köszönhettem , hogy bekerültem, mert ha a magasságomat nézik...uhhh akkor nem, úgy is elég rossz volt, mert mindenki magasabb volt tőlem)
18/l , anyukámhoz képest alacsonyabb vagyok , Ő 175-178 cm körül van
Bocs... de ez hülyeség. Valami amcsi urbán legenda, mert azt látták a kisfiúk, hogy m. jordan szép magas, meg az összes kosaras is, akkor biztos ott a titok... Nos inkább ott, hogy összeválogatják a csapatot, és ahhoz, hogy felugorj a palánkig... nem árt magasnak lenni. :D
Persze ez ne vegye el a kedved a játéktól, de a magasságod 98%-ban genetika, a maradék valami betegség lehet.
Olvastam is, és két közeli nőismerősöm is kosarazott 10 éves koruk után, és bizony mindketten 170-175 cm közöttiek. Miközben anyukáik 155-160 centisek apukáik pedig 170-175 centisek. A nagyszülők is 155-170 közöttiek. Tehát ha az anya magasságát öröklik akkor is csak max. 160 centisek lehetnek, ha az apjukét akkor is max. 160-162.
De ők magasak lettek.
(Ne mondjátok h az apjuk magasságát örökölték, mert nők nem örökölnek férfi magasságot ha az anya alacsony. )
176 cm vagyok, a családban mindenki alacsony, egyedül a nagyapám volt 180 cm körül. Sose sportoltam.
Na, ezt magyarázd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!