Most mell alá ér , de derékig akarom növeszteni :D
15l
2010. febr. 14. 14:24
4/40 A kérdező kommentje:
kort is írjatok légyszi. köszönöm
2010. febr. 14. 14:26
5/40 anonim válasza:
Mell alá ér kicsivel de derékig szeretném. 18/L
2010. febr. 14. 14:28
6/40 anonim válasza:
hát nekem ha előre van véve a hajam, akkor a mellemre ér rá, ha hátul nézem, akkor hát közepéig ér (melltartó pántja alá kb 10 cm-vel)
és nem tudom meddig, de még növesztem :) nekem a vágatás mindig csak hirtelen ötletként jön, akkor gyorsan keresek vmi képet hosszú hajról, és levágatom :)
2010. febr. 14. 14:28
7/40 anonim válasza:
utolsó volnék
l/16
2010. febr. 14. 14:29
8/40 anonim válasza:
Fenékig ér,és tervezem,hogy ekkora is marad:) Meg persze nőhet még nyugodtan:D 18/L
2010. febr. 14. 14:37
9/40 anonim válasza:
Mellem közepéig ér,és úgy szeretném,hogyha leengedem éppen takarja "őket":)Volt fenékig érő hajam,de nagyon húzta a fejem,fájt tőle állandóan.18/L
2010. febr. 14. 14:41
10/40 anonim válasza:
nekem a derekam fölé kb. 6-7 centivel, de a derekamig szeretném
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.