Lányoknak. Milyen hosszú hajad van? Terveid szerint növeszted még, vagy levágatod? Mekkorára?
hátközépig ér, azt hittem kibírom, hogy ne vágassam amíg úgy a derekamig nem ér, de holnap megyek vágatni XD amúgy a leghosszabb részből most is csak egészségügyi vágást csináltatok (még nem adtam fel a reményt az igazán hosszú hajról), többit meg tépetem. :)
22L
Nekem most kicsivel a hátam alá ér. Régen szép hosszú volt de valami hülye ötlet miatt levágattam ilyen pixie stílusúra...Megbántam =/
Most növesztem, mert szép természetesen világos szőke hajam van, és minél hosszab, annál szőkébbnek látszik.
Meg azért is növesztem még, mert alapból szögegyenes hajam van (sokszor meg is kérdezik hogy milyen hajvasalót használok xD) de loknisan jobban szeretem...Szivacsos hajcsavaróval szoktam ezt megoldani, de ha hosszabb lenne a hajam (legalább derékig érő) sokkal szebb lenne, ilyen angyali kinézetet kölcsönözne nekem =).
15/L
Fenekem alá ér,már nem növesztem,de nem is vágatom,csak,h ne töredezzen.
L/14
Nekem majdnem a fenekemig ér.(póthaj)
de alatta novesztem a sajatomat,de amugy a sajatom pont mell fölé ér.
13L
hali! nekem kb mell fölé ér a hajam, szívem szerint növeszteném derékig, de a párom inkább a rövidebbet szereti, ugy hogy majd megyek levágatom (de csak vállig) bár nekem is tetszik a rövidhaj.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!