Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknak. Milyen hosszú...

Lányoknak. Milyen hosszú hajad van? Terveid szerint növeszted még, vagy levágatod? Mekkorára?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:20
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

hátközépig ér, azt hittem kibírom, hogy ne vágassam amíg úgy a derekamig nem ér, de holnap megyek vágatni XD amúgy a leghosszabb részből most is csak egészségügyi vágást csináltatok (még nem adtam fel a reményt az igazán hosszú hajról), többit meg tépetem. :)

22L

2010. febr. 14. 18:53
 22/40 anonim ***** válasza:

Nekem most kicsivel a hátam alá ér. Régen szép hosszú volt de valami hülye ötlet miatt levágattam ilyen pixie stílusúra...Megbántam =/

Most növesztem, mert szép természetesen világos szőke hajam van, és minél hosszab, annál szőkébbnek látszik.

Meg azért is növesztem még, mert alapból szögegyenes hajam van (sokszor meg is kérdezik hogy milyen hajvasalót használok xD) de loknisan jobban szeretem...Szivacsos hajcsavaróval szoktam ezt megoldani, de ha hosszabb lenne a hajam (legalább derékig érő) sokkal szebb lenne, ilyen angyali kinézetet kölcsönözne nekem =).

15/L

2010. febr. 14. 18:57
 23/40 anonim ***** válasza:

Fenekem alá ér,már nem növesztem,de nem is vágatom,csak,h ne töredezzen.

L/14

2010. febr. 14. 19:10
 24/40 anonim ***** válasza:

Vállam alá ér kb 5cmvel,és ilyet szeretnék kb féléve már:)

[link]

15 éves vagyok amúgy.:)

2010. febr. 14. 20:20
 25/40 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem a fenekemig ér.(póthaj)

de alatta novesztem a sajatomat,de amugy a sajatom pont mell fölé ér.

13L

2010. febr. 15. 00:15
 26/40 anonim ***** válasza:
74%
Annó meguntam a hátközépig érő hajamat, és levágattam vállig érőre..... most vissza növesztés alatt van, remélem nyárra megint megnő(gyorsan nő, nagyon)... Hiányzik az a naaaaagy lobonc. *_*
2010. febr. 15. 14:04
 27/40 Tubarózsa válasza:

hali! nekem kb mell fölé ér a hajam, szívem szerint növeszteném derékig, de a párom inkább a rövidebbet szereti, ugy hogy majd megyek levágatom (de csak vállig) bár nekem is tetszik a rövidhaj.

19/L

2010. febr. 21. 08:04
 28/40 anonim válasza:
hátam közepéig :) de nem szeretem mert nehéz mosni :S nagyon dús mennék levágatni de Bp. 18ker közelében nem tudok jó fodrászt nem azt hogy milyenre vágassam :/
2010. febr. 24. 15:19
 29/40 anonim válasza:
a leghosszabb része a hátam közepéig ér, de nyáron levágatom a vállamig és tépettre
2010. ápr. 4. 14:06
 30/40 anonim válasza:
előző vagyok, 13/l
2010. ápr. 4. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!